Jump to content

Razer mamba και lag .

msdx

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Βρήκα το πρόβλημα με το νέο μου mouse pad .

imag0022xu.jpg

:hehe::hehe:

Τι mouse pad να πάρω τώρα κοντά σε αυτό ?Στο ξύλο του τραπεζιού είναι πιο ωραία η αίσθηση χωρείς πρόβλημα αυτό που έβαλα είναι λίγο πιο σαγρέ.

Η να πάω σε έναν ξυλουργό να πάρω ένα κομμάτι ξύλο να τελειώνει θα μου έρθει και φθηνότερο.

τα άσπρα της Razer άμα δεις τιμές θα σου πέσουν τα μαλλιά

Razer Ironclad - Gaming Mouse Pad | Razer Online Store

Razer Megasoma - Gaming Mouse Pad | Razer Online Store

Razer Scarab - Gaming Mouse Pad | Razer Online Store

εγώ έχω αυτό

Razer Goliathus Speed Edition - Gaming Mouse Pad | Razer Online Store

την Alpha έκδοση αλλά όχι με το logo, κατάμαυρo είναι. Το έχω χρησημοποιησει με το Imperator 4G και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, στο Mamba όμως μπορεί να είναι τελείως διαφορετική ιστορία. :/

τα άσπρα της Razer άμα δεις τιμές θα σου πέσουν τα μαλλιά

Razer Ironclad - Gaming Mouse Pad | Razer Online Store

Razer Megasoma - Gaming Mouse Pad | Razer Online Store

εγώ έχω αυτό

Razer Goliathus Speed Edition - Gaming Mouse Pad | Razer Online Store

την Alpha έκδοση αλλά όχι με το logo, κατάμαυρo είναι. Το έχω χρησημοποιησει με το Imperator 4G και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, στο Mamba όμως μπορεί να είναι τελείως διαφορετική ιστορία. :/

Αν είναι να δώσω 40αρα για mouse pad καλύτερα να το πετάξω στα σκουπίδια και να βάλω πάνω το microsoft wireless comfort mouse 5000 λειτουργεί άψογα.

Αυτό που έχεις το βρήκα 15ε τρώγετε. Αν και δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα πάρω.

Οποιοδήποτε μεταλλικό με ανοιχτά χρώματα θα κάνει.

Το δικό μου mamba 3G το δοκίμασα με αυτό ...

Double Sided Mouse Pad Metal - MA040 και δούλευε καλά.

Το κουλό της όλης ιστορίας είναι ότι αρχικα είχα προβλήματα με το Goliathus speed frag edition.

Έχω αγοράσει και το Megasoma το οποίο είναι από σιλικόνη και είναι ότι πρέπει για τα καλοκαίρια που ιδρώνει ο καρπός μου πάνω στο mousepad και θέλω να το καθαρίσω στα γρήγορα.

Όπως είπα ότιδήποτε με μεταλλική επιφάνεια και ανοιχτά χρώματα θα κάνει δουλεία. Αυτό που έχει το ποντίκι δεν είναι lag αλλά tracking issues και είναι λόγω του φακού. Το ίδιο έχουν και όλα τα υπόλοιπα με τον ίδιο φακό π.χ. roccat κτλ

μόνο σε μένα ακούγεται κάπως να θέλουν συγκεκριμενου χρώματος και υλικού mousepads για να μην έχουν πρόβλημα ποντίκια 100+ ευρώ? :hmm: Και η καλύτερη επιφάνεια να θεωρήτε η κόλα A4 (που το προτείνει για δοκιμή η Razer) :...:

Δυστυχώς έτσι είναι. Το καλύτερο μάτι την εποχή που βγήκε το mamba ηταν το philipsTwinEye και έχει κάποια tracking issues με το Z-axes. Σε σκοτεινές επιφάνειες είναι πιο δύσκολο να διακρίνει αλλά χρησιμοποιείται γιατί ως laser έχει υψηλο resolution. Το ίδιο ακριβώς μάτι έχουν και αλλα ποντίκια με τα ίδια προβλήματα.

Στην 4G έκδοση νομίζω υπάρχει κάποιου είδος οπτικό μάτι που κάνει calibrate την επιφάνεια για το laser μάτι. Εκεί να δεις κουλά. Kάνεις 2-3 calibrate σε άσπρη επιφάνεια και δουλέυει τζάμι το ποντίκι. Το παίρνεις και το βάζεις πάνω σε μάυρη επιφάνεια και δεν δουλέυει καθόλου μέχρι να του κάνεις και πάλι calibrate. Από μάυρη σε άσπρη επιφάνεια δεν είχε θέμα. loolz

ΕDIT: Όλο και περισσότερο τείνω να πιστέψω και από reviews που έχω διαβάσει κατά καιρούς ότι κατά κανόνα τα laser ποντίκια είναι πιο άνετα σε μεταλλικά mousepad με σχετικά ανοιχτα χρώματα. Υφασμάτινο και μαύρο είναι λίγο προβληματικό.

Επειδή mouse pad ανοιχτόχρωμο σκληρό δεν βρίσκω και αναγκαστικά πρέπει να πάω σε κάτι ακριβό πιο από τα 2 προτείνετε

Razer Destructor Precision Gaming Surface | Razer Fractal textured surface for enhanced precision movements | Optimized to improve optical and laser gaming-grade mouse performance | Ultra-wide size

το προτείνει η razer αυτό .

η

Οποιο και απο τα δυο να παρεις, ευχαριστημενος θα εισαι.

Εχω το ιδιο ποντικι (παλιοτερα ειχα και το 3g) σε συνδυασμο με Destructor

και δουλευει αψογα.

Το Scarab ειναι ο αντικαταστατης του.Το εχω δουλεψει σε φιλο και οντως ειναι πολυ καλο

και αυτο.

• 1 year later...

Για να μην ανοίγω νέο θέμα....

Εδώ και κανα μήνα έχει αρχίσει να συμβαίνει το εξής περίεργο. Εκεί που παίζω ξαφνικά σταματάει να κινείται το ποντίκι (και στο Z και στο Y άξονα) και μετά απο 5-10 δευτερόλεπτα (σπάνια περισσότερο) ξεκολλάει... Κατα τη διάρκεια αυτή τα πλήκτρα του mouse λειτουργούν κανονικά (LMB,RMB κτλπ) . Το κάνει και ασύρματα και ενσύρματα.

Τι να κάνω!? Έλεος βαρέθηκα να παίρνω deaths απο boulZits !!!

Y.Γ δουλεύω εξ'αρχής πάνω σε razer Sphex mousepad και δεν είχα προβλήματα ποτέ....

Για να μην ανοίγω νέο θέμα....

Εδώ και κανα μήνα έχει αρχίσει να συμβαίνει το εξής περίεργο. Εκεί που παίζω ξαφνικά σταματάει να κινείται το ποντίκι (και στο Z και στο Y άξονα) και μετά απο 5-10 δευτερόλεπτα (σπάνια περισσότερο) ξεκολλάει... Κατα τη διάρκεια αυτή τα πλήκτρα του mouse λειτουργούν κανονικά (LMB,RMB κτλπ) . Το κάνει και ασύρματα και ενσύρματα.

Τι να κάνω!? Έλεος βαρέθηκα να παίρνω deaths απο boulZits !!!

Y.Γ δουλεύω εξ'αρχής πάνω σε razer Sphex mousepad και δεν είχα προβλήματα ποτέ....

Παιζει να υπαρχουν παρεμβολες απο αλλες ασυρματες συσκευες

Δοκιμασες να βαλεις τον δεκτη σε αλλο σημειο?

Μου το κάνει και μένα αυτο τώρα τελευταία ακόμα και ενσύρματα, σταματάει να ανταποκρίνεται εκει που το κουνας. Τα κουμπιά δουλεύουν αλλα θέλει 2 δευτερόλεπτα μέχρι να πάρει μπροστα, ακόμα όταν το σηκώνεις λίγο για να κάνεις κίνηση πάλι χάνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.