Reselie Αύγουστος 29, 2013 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Μου το κάνει και μένα αυτο τώρα τελευταία ακόμα και ενσύρματα, σταματάει να ανταποκρίνεται εκει που το κουνας. Τα κουμπιά δουλεύουν αλλα θέλει 2 δευτερόλεπτα μέχρι να πάρει μπροστα, ακόμα όταν το σηκώνεις λίγο για να κάνεις κίνηση πάλι χάνει. Ακριβώς!! χθές dayz έπεσα με heli με την παπ...άτζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 29, 2013 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Μου το είχε κάνει και μένα μερικές φορές. Δεν είμαι σίγουρος ακριβώς τι είναι αλλά επειδή μια-δυο φορές επηρεάστηκαν και άλλες συσκεύες κατέληξα ότι είναι USB related το πρόβλημα. Αν αποσυνδέσεις και συνδέσεις το ποντίκι λειτουργεί κανονικά. Και οι άλλες συσκεύες που επηρεάστηκαν ήταν πληκτρολόγια σε USB υποδοχή και εκεί το πρόβλημα ήταν ότι ορισμένα κουμπιά αντί για τον κανονικό χαρακτήρα τους εμφάνιζαν ότι να ναι.Και με restart διορθώνει. Πιθανώς κάποιο issue enegy saving από USB; Δεν το κάνει τόσο συχνά τώρα τελευταία οπότε δεν έχω ασχοληθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.