msdx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2012 Από τότε που το πηρά αντιμετωπίζω κολλήματα και στην επιφάνια εργασίας αλλά και σε game δεν το κάνει συνέχεια για αυτό και στο πλαίσιο που το πήγα δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα . Σήμερα το έκανε στο bf3 καθάρισα το ματάκι και το ξανά έκανε και το καθάρισα μετά δεν το έκανε . Είμαι με νέο pc όποτε και με νέα εγκατάσταση win. Μήπως το επηρεάζουν οι drivers από το microsoft wireless comfort desktop 5000 γιατί αυτό εγκαθιστά από ότι κατάλαβα και τους drivers του mouse (χρησιμοποιώ μόνο το πληκτρολόγιο το mouse είναι κλιστώ ) η κάτι άλλο δεν μπορώ να καταλάβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Τι σύστημα έχεις; Τι εννοείς ακριβώς lag; Περιέγραψε το λίγο. Drivers και firmware του mamba; Ποια έκδοση του mamba είναι (3G ή 4G); Σε τι επιφάνεια/mousepad χρησιμοποιείς το ποντίκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Τι σύστημα έχεις; Τι εννοείς ακριβώς lag; Περιέγραψε το λίγο. Drivers και firmware του mamba; Ποια έκδοση του mamba είναι (3G ή 4G); Σε τι επιφάνεια/mousepad χρησιμοποιείς το ποντίκι;asus maximus v gene, intel i5 3570k, corsair 8gb vengeance 1600mhz,msi 580 gtx , corsair 850 v2,razer mamba 3GΣτην επιφάνια εργασίας όταν το κάνει κολλαει και συνεχίζει και στο bf3 όταν το πιάσει στρίβεις δεξιά κολλαει και μετά στρίβει .Έχω βάλει κανονικά του τελευταίους Razer Mamba PC driver v2.01 , Razer Mamba Firmware Updater v1.13 mousepad εχω ενα tutbo x Turbo-X Mousepad Gaming - Mouse Pads - plaisio.grέχω δοκιμάσει και ένα υφασμάτινο αλλά κάνει το ίδιο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 6, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Κάνε μια δοκιμή με το ποντίκι πάνω σε άσπρο mousepad ή μια άσπρη σελίδα χαρτί και πες μου αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 6, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Νομίζω το είχα δοκιμάσει και αυτό αλλά θα το ξανά κανω και θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Αύγουστος 6, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Μήπως έχεις παρεμβολές από κάποια άλλη συσκευή ασύρματης μετάδωσης όπως router; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 6, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Πολύ δύσκολο. Και το mamba δουλεύει τόσο ασύρματα όσο και ενσύρματα. Πιθανότατα είναι tracking issues του "ματιού" Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 6, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Το mouse δουλεύει ασύρματα μόνο μου είναι άχρηστο ενσύρματο εκεί που το χρησιμοποιώ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να αποδείξω κάτι και να το αλλάξουν γιατί το πρόβλημα δεν είναι συνεχόμενο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 6, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Τώρα το δοκιμάζω σε Α4 χαρτί για να δω πώς πάει παντός σε έπιπλο που το δοκιμάζω μαύρο παίζει καλύτερα( καλύτερη αίσθηση ) και δεν έχει παρουσιάσει το πρόβλημα αλλά ο χρόνος της δοκιμής είναι μικρός για να έχω καταλήξει στο τι φταίει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 6, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Το πήγα πίσω για να δούμε θα το βρουν η θα μένω με ένα ελαττωματικό mouse των 135 e . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 6, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Δοκίμασε το και ενσύρματα να δεις άμα στο κάνει και τότε. Άμα δεν στο αλλάξουν απο εκεί που το πείρες, στείλτο στην Razer λογικά θα βρουν αυτοί το πρόβλημα, προσωπικά είχα πολύ καλή αντιμετώπιση από το RMA τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 6, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Και να δουλεύει σωστά ενσύρματα μου είναι άχρηστο. Tο pc είναι στο σαλόνι και δεν μπορώ να έχω καλώδια στο πάτωμα με ένα σκύλο και μια γάτα να κάνουν βόλτες εκεί τριγύρω. Δεν θέλω να μπλέξω με την διαδικασία να το στέλνω στην razer αλλά άμα δεν γίνει κάτι με βλέπω αναγκαστικά να το κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Αύγουστος 7, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 Και να δουλεύει σωστά ενσύρματα μου είναι άχρηστο. Tο pc είναι στο σαλόνι και δεν μπορώ να έχω καλώδια στο πάτωμα με ένα σκύλο και μια γάτα να κάνουν βόλτες εκεί τριγύρω. Δεν θέλω να μπλέξω με την διαδικασία να το στέλνω στην razer αλλά άμα δεν γίνει κάτι με βλέπω αναγκαστικά να το κάνω.σκυλος και καλωδια = total destruction! σε καταλαβαινω απολυτα:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 7, 2012 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 Και να δουλεύει σωστά ενσύρματα μου είναι άχρηστο. Tο pc είναι στο σαλόνι και δεν μπορώ να έχω καλώδια στο πάτωμα με ένα σκύλο και μια γάτα να κάνουν βόλτες εκεί τριγύρω. Δεν θέλω να μπλέξω με την διαδικασία να το στέλνω στην razer αλλά άμα δεν γίνει κάτι με βλέπω αναγκαστικά να το κάνω.Έπρεπε ήδη να το είχες δοκιμάσει ενσύρματα. Πρέπει να ξέρουμε αν αυτό το lag όπως το λες είναι ΜΟΝΟ στην ασύρματη σύνδεση ή εμφανίζεται και στην ενσύρματη. Το ποντίκι γενικά έχει ένα μικρό lag αν το αφήσεις αχρησιμοποίητο για κάποια ώρα αφού χτυπά η εξοικονόμηση ενέργειας και ξαφνικά το μετακινήσεις στην ασύρματη σύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 7, 2012 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 [MENTION=559]vagsk[/MENTION] λύσε μου μια απορία, αληθεύει το 1ms σε πρακτικό επίπεδο όπως το χρησημοποιείς τόσο καιρό ή είναι μούφες της Razer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 7, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 Έπρεπε ήδη να το είχες δοκιμάσει ενσύρματα. Πρέπει να ξέρουμε αν αυτό το lag όπως το λες είναι ΜΟΝΟ στην ασύρματη σύνδεση ή εμφανίζεται και στην ενσύρματη. Το ποντίκι γενικά έχει ένα μικρό lag αν το αφήσεις αχρησιμοποίητο για κάποια ώρα αφού χτυπά η εξοικονόμηση ενέργειας και ξαφνικά το μετακινήσεις στην ασύρματη σύνδεση. Δηλαδή αν το κάνει μόνο ασύρματα πιο θα ήταν το συμπέρασμα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 7, 2012 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 [MENTION=559]vagsk[/MENTION] λύσε μου μια απορία, αληθεύει το 1ms σε πρακτικό επίπεδο όπως το χρησημοποιείς τόσο καιρό ή είναι μούφες της Razer ?Για το mamba αληθεύει. Κάπου υπήρχε και ανεξαρτητο review αρκετών ποντικιών ανάμεσα στα οποία ήταν και το mamba και σε πραγματικές συνθήκες σε ασύρματη λειτουγία μετρήθηκε στα 970-990 Hz το polling rate του.Ασύρματα που το χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και μάλιστα σε μεγάλες σχετικά αποστάσεις (4-5m) εξακολουθεί να δουλέυει μια χαρά χωρίς προβλήματα απόκρισης. Βέβαια όταν έπαιζα mass effect 3 λόγω αυτονομίας μπαταρίας αναγκαστικά το γύρίσα σε ενσύρματο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 7, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 Λιπών πήγα και το πηρά εγώ χωρίς να με πάρουν τηλ από το πλαίσιο γιατί διαπίστωσα ότι το πρόβλημα δημιουργείτε και σε άλλο mouse logitech m505. Οσο το δούλεψα με το microsoft wireless comfort desktop 5000 δεν αντιμετώπισα πρόβλημα καμία ιδέα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 9, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 Για το mamba αληθεύει. Κάπου υπήρχε και ανεξαρτητο review αρκετών ποντικιών ανάμεσα στα οποία ήταν και το mamba και σε πραγματικές συνθήκες σε ασύρματη λειτουγία μετρήθηκε στα 970-990 Hz το polling rate του.Ασύρματα που το χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και μάλιστα σε μεγάλες σχετικά αποστάσεις (4-5m) εξακολουθεί να δουλέυει μια χαρά χωρίς προβλήματα απόκρισης. Βέβαια όταν έπαιζα mass effect 3 λόγω αυτονομίας μπαταρίας αναγκαστικά το γύρίσα σε ενσύρματο.Όταν το δουλεύεις ασύρματα δοκίμασε να σβήσεις το scroll wheel εγώ είδα μεγάλη διάφορα στην αυτονομία έτσι πολύ μεγάλη δεν το περίμενα ότι θα έχει τόσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 9, 2012 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 καλά και η διπλάσια αυτονομία στο Mass Effect δεν θα έκανε τίποτα. Μιλάμε ότι ο Sheppard σκότωσε νύχτα-μέρα ασταμάτητες ορδές από εχθρικούς στρατούς Θα το δοκιμάσω πάντως στο απλό browsing να δούμε τι παραπάνω δίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.