Jump to content

Δικαιώματα - Εισιτηρίων - ΕΠΑΣ

ARMAGEDDON

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

να μπω στο ψητό η φίλη μου είναι στο ΕΠΑΣ ΑΡΤΑΣ για βοηθός φαρμακοποιού ... Σήμερα μας έλεγξε ελεγκτής στο μετρό του συντάγματος εγώ κανονικά πάσα και μακακίες αυτή είχε χτυπήσει μισό εισιτήριο και τις λεει για πασο ....

τελικά μας έκοψε χαρτάκι να πάει στο κεραμικό στο γκάζι με το πάσο της να τις το σβήσουν αλλιώς θα πληρώσει 84 euros ...

το θέμα ποιο είναι δεν τους έχουν δώσει πάσο όπως έχουνε τα ΤΕΙ - ΑΕΙ (αυτήν την στιγμή έχει μόνο την βεβαίωση ότι σπουδάζει εκεί και τίποτα άλλο μιας και δεν έχουν δώσει)

οπότε αν πάει με την βεβαίωση το γλιτώνει το πρόστιμο η καμπάνα ?

επίσης θα ήθελα να μάθω τι παίζει με αυτές τις σχολές σε θέματα συγκοινωνιών όποιος ξέρει ας βοηθήσει

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

στον ΟΑΣΑ αυτό βρίσκω :wall:

• Φοιτητές – Σπουδαστές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Οι φοιτητές - σπουδαστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου για όλα τα Μ.Μ.Μ. αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α. καθ’ όλο το ακαδημαϊκό έτος, δηλαδή από την 1η Σεπτεμβρίου έως και την 31η Αυγούστου του επόμενου έτους. Σύμφωνα με το άρθρο 1 του Π.Δ. 265/85, Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου - Φοιτητικό Πάσο δικαιούνται τόσο οι προπτυχιακοί όσο και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Στις κατηγορίες των δικαιούχων φοιτητών και σπουδαστών δεν περιλαμβάνονται οι φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Επιπρόσθετα, δεν δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο οι φοιτητές - σπουδαστές που φοιτούν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια - κολέγια.

Τα Δελτία Ειδικού Εισιτηρίου (πάσο) χορηγούνται στους φοιτητές/σπουδαστές από τις γραμματείες της σχολής τους. Στην περίπτωση που η Γραμματεία της Σχολής δεν έχει διαθέσιμα δελτία, προκειμένου ο ενδιαφερόμενος φοιτητής/σπουδαστής να προμηθευτεί προσωπικά Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου από τον Ο.Α.Σ.Α. απαιτείται να προσκομίσει Αίτηση από τη Γραμματεία της Σχολής προς τον ΟΑΣΑ (και όχι βεβαίωση σπουδών) που θα ζητά τη χορήγηση Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου – Φοιτητικό Πάσο και θα αναφέρει το Α.Φ.Μ. και τη Δ.Ο.Υ. της Σχολής. Ο ΟΑΣΑ θα χορηγήσει το Δελτίο μετά την καταβολή δύο (2) ευρώ (τιμή πώλησής του). Στη συνέχεια το Δελτίο θα πρέπει να συμπληρωθεί και σφραγισθεί από τη Γραμματεία της Σχολής.

ε ναι προφανως μεχρι <18

ετσιι απο περιεργεια και οχι μονο μπορεις να scanaris το "χαρτακι" ?

Καλησπέρα

Λοιπόν έχω τελειώσει στο επας ρεντη αν δεν έχει πάσο που βγάζουν δεν μπορεί να κάνει κάτι μου έχουν κόψει και μένα και πήγα με πάσο και το έσβησαν . Τώρα αν παει να δείξει το χαρτί και παρακαλέσει λίγο ίσως γίνει κάτι. Έμενα με έστειλαν Σύνταγμα στα κεντρικά

ε ναι προφανως μεχρι <18

ετσιι απο περιεργεια και οχι μονο μπορεις να scanaris το "χαρτακι" ?

το χαρτάκι τι έγραφε

στοιχεία του ελεγκτή είχε έναν αριθμό τον θυμάμαι

μετά τα στοιχεία της κοπέλας εκτός από αριθμό Α.Τ

μετά ότι πιάστηκε με εισιτήριο μειωμένο - χωρίς ειδικό έντυπο

πιο κάτω 84 ευρώ και κάτι για πάσο στο τέλος

εδιτ

γενικά μπάζει από παντού το σύστημα

έχουμε και λέμε πήγαμε σήμερα στο γκάζι και ήτανε μια μπιατσ αστε να πανε δεν σήκωνε κουβέντα !!!

πάμε μία μιας και αυτήν την στιγμή το έχω μπροστά μου

είπαμε στοιχεία ελενκ΄τη έναν αριθμό

τώρα

στοιχεία επιβάτη

επώνυμο ταδε

όνομα ταδε

πατρώνυμο ταδε

ΑΡ ταυτότητας έχει βάλει ο τύπος την ημερομινία γέννησης

ΔΟΥ Επιβάτη κενό

ΑΦΜ επιβάτη κενό

διεύθυνση κατοικίας επιβάτη ταδε

αυτά μετά δεν καταλαβαίνω το βραδάκι θα ανεβάσω φωτο με μερικώς αλειωμένα στοιχεία !

επίσης στην εφορία άμμα πάει που θα πάει στη μαμά η στον μπαμπά να πώ ότι την κηδεμονία την έχει η μαμά !

Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς?

Δέν είχε πάσο και παρόλα αυτά χτύπησε μισό - την τσίμπησαν, που είναι το περίεργο?

Το γιατί δεν είχε πάσο είναι θέμα της σχολής της όχι του ελεγκτή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.