Debaser457 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2012 Γεια σας παιδια! Χρειαζομαι την βοηθεια σας για μια αγορα ενος laptop. Η χρηση του προοριζεται τοσο για προγραμματα και εργασιες για το πανεπιστημιο (θα σπουδασω προγραμματισμο με ανωτερο στοχο την δημιουργια video game κτλ. και εχω ακουσει πως μερικα προγραμματα ειναι λιγο απαιτητικα, ωστοσο δεν εχω επαληθευσει αυτα τα λεγομενα) οσο και για λιγο gaming (τιποτα τρομερο θελω να σηκωνει ομως παιχνιδια οπως Skyrim, Guild Wars 2 και θα προτιμουσα να μην ειναι low settings ). Παρεμπιπτοντως το budget μου ειναι γυρω στα 550 ευρω αλλα και κατι παραπανω αν ειναι θα μπορουσα να βαλω ... Προς το παρον εχω βρει αυτα τα 3 laptop: Φορητός Η/Υ Notebook Acer Aspire 5560G-83508G50Mnk... - Easy Buy World Turbo-X HC i327-450 - Laptop - plaisio.gr Turbo-X H i2435-450 SH - Laptop - plaisio.gr Πειτε μου την γνωμη σας, τα + και τα - του καθενος, ή προτεινεται μου ενα αλλο καλυτερο . Ευχαριστω πολυ :thank_you2: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.