Shaman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2004 Χρειάζομαι τα φώτα σας!!Είχα σε ένα partition ( D: ) του δίσκου μου περίπου 1,7GB ελεύθερα οπότε μετέφερα (με "move") ένα folder με μερικά MP3, μεγέθους 2,5GB, σε ένα άλλο PC που έχω στο LAN. Ο φάκελος μεταφέρθηκε κανονικά, τα αρχεία εξαφανίστηκαν απο το ένα PC και πήγαν στο άλλο αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ PARTITION!!!Εξακολουθεί δηλαδή να έχει μόνο 1,7GB ελεύθερα!!Έκανα scandisk και ο δίσκος φαίνεται ΟΚ...Ας μου δώσει κάποιος μία λογική εξήγηση για το παραπάνω, παρακαλώ!!:bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Αύγουστος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Μηπως εχεις κανα norton utilities ή κατι σχετικο; Επισης δοκιμασε να απενεργοποιησεις το System Restore των win και να διαγραψεις το φακελο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 7, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Μόνο Norton Antivirus έχω επάνω...Σε λίγο θα μου τη δώσει και θα αδειάσω το partition και θα του κάνω format...Θα το είχα κάνει ήδη, δηλαδή, αλλά έχω εγκαταστήσει όλα τα παιχνίδια εκεί και βαριέμαι τα unistall, κράτα saves, ξανά install κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Αύγουστος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Ψαξε το με το partition magic.Απο εκει θα το βρεις.Το εχω ξαναδει στο πι-σι ενος φιλου που και αυτου του ειχαν εξαφανιστει 10 γιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 7, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 ΟK...Το κατεβάζω τώρα και θα ποστάρω αποτελέσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Αύγουστος 8, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Αν δεν εχεις καμια καλη συνδεση, γιατι ειναι και 30μβ, μπορω να στο δωσω αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 8, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Όχι εντάξει!Δούλεψε η ADSL και κατέβηκε!Ευχαριστώ πολύ πάντως!Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη λειτουργία του PM που πρέπει να κάνω ή απλά να ψάξω στα τυφλά μπας και γίνει τίποτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Αύγουστος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 με το που ανοιξεις το προγραμμα θα δεις τι παιζει μς το σκληρο σου και μετα βλεπεις τι κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 8, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Tο πρόβλημα λύθηκε!!Τα 2GB που έχανα εμφανίστηκαν μόλις απενεργοποίησα το System Restore των Windows στο συγκεκριμένο partition!Ευχαριστώ πολύ pigassos19 και tasosmos!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.