Jump to content

ηχεία στη εταζιέρα

psyber

Recommended Posts

παιδιά έχω ένα μικρό παλιό αυτοκίνητο και θέλω να βάλω ηχεία στην εταζιέρα. Θα τα ήθελα σχετικά μπασάτα. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα και για το λόγο αυτό περιμένω τις προτάσεις σας. Θα συνδεθούν στο kenwood cd player χωρίς ενισχυτή.

Λογω του οτι αν δεν κανεις αλλη εταζιερα και επειδη θελεις λιγο μπασατα ηχεια

με το περασμα του χρονου θα προσκυνησει στο πορτ μπαγκαζ.

δεν σε καταλαβαίνω για να είμαι ειλικρινής.

Ε σιγα , αν ειναι θεμα το βαρος και δε θες να τρυπησεις/χαλασεις τη μανησια , φτιαχνεις καρμπον μια πολυεστερικη :p (αν και εγω ειχα φτιαξει μια απο κοντρα πλακε και την εντυσα με δερματινη)

Για ηχεια σου προτεινω τα jbl τα 3καναλα anniversary edition που εχει το praktiker.

Απλα καταπληκτικα.

Δε θυμαμαι να σου πω ακριβως.

Εγω απ οσο θυμαμαι πριν 6 χρονια τα ειχα παρει κοντα στα 200 ευρω.

Τωρα τα ξαναειδα πριν ενα μηνα οταν ειχα παει στο πρακτικερ βολου και χαζευα , αλλα δεν κοιταξα την τιμη.

Aν κρεμάσει η εταζιέρα παει σε μια μάντα και παίρνει με 20Ε αλλη...

Αυτο είχα κανει παλια και γω...

Τα οβαλ τα ηχεια σε εταζίερα (σε συνδιασμό με μια καλη πηγη) βγάζουν πολύ καλο ήχο και μπασο και καθαρο κλπ

Απλα αμα κάθονται πίσω άτομα και έχει λιγο ανεβασμένη την ένταση θα τους παίρνεις λίγο τα αφτιά..

Απλα αμα κάθονται πίσω άτομα και έχει λιγο ανεβασμένη την ένταση θα τους παίρνεις λίγο τα αφτιά..

οι καλες πηγες εχουνε balancing για εμπρος και πισω ( μαζι φυσικα με L-R)

Εταζέρα εργοστασιακή σε Peugeot 106 Νοεμβρίου '99 με δύο Lanzar 6"x9" οβάλ τριών δρόμων με γαϊδούρια μαγνήτες και είναι ακόμη OK...13 χρόνια μετά.

Μπάσο πολύ καλό αν και με μία πιό στιβαρή από mdf θα είχες καλύτερα αποτελέσματα. Αν δεν σου γεμίζει το μάτι η εταζέρα που έχεις, τότε μόνο προχώρα σε αγορά/κατασκευή άλλης...

παιδιά έχω ένα μικρό παλιό αυτοκίνητο και θέλω να βάλω ηχεία στην εταζιέρα. Θα τα ήθελα σχετικά μπασάτα. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα και για το λόγο αυτό περιμένω τις προτάσεις σας. Θα συνδεθούν στο kenwood cd player χωρίς ενισχυτή.

Θές να βάλεις δηλαδή 3 διαφορετικά ηχεία(μαζί με το sub) να "σκάνε" μέσα στον ίδιο χώρο και να στηριχθούν τα δύο από 3 χιλιοστά χαρτί.

tumblr_m3w735Gs2F1rqgekbo2_250.png

Όσο και να κουραστείς με την καλωδίωση, τα ηχεία στη θέση τους και το sub στο πορτμπαγκάζ με το ανάλογο tuning για να βρεις το βύθισμα της καμπίνας σου.

Ε σιγα , αν ειναι θεμα το βαρος και δε θες να τρυπησεις/χαλασεις τη μανησια , φτιαχνεις καρμπον μια πολυεστερικη :p (αν και εγω ειχα φτιαξει μια απο κοντρα πλακε και την εντυσα με δερματινη)

Για ηχεια σου προτεινω τα jbl τα 3καναλα anniversary edition που εχει το praktiker.

Απλα καταπληκτικα.

Και μαϊμού....

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κυκλοφορεί στην αγορά. Ειδικά JBL. Θα προτιμούσα Infinity. Έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι όντως infinity.

Ολες οι πηγες εχουνε αλλα να δεν θα ήτανε λίγο χαζομάρα να ρυθμίζει καθε λίγο και λιγάκι το balance στα ήχεια??

Μα θα ειναι αποθηκευμένο μεχρι να αποσυνδέσεις τη μπαταρια :flower:

Μάλλον εγω δεν το είπα σωστα..

Φαντασου να μην έχει φίλους μεσα και να ρυθμίζει το balance να παίζουν παραπάνω τα πίσω ηχεια (γιατι τα μπροστα αν είναι μικρα μπουκώνουν) και μόλις βάζει ατομα πίσω να χαμηλώνει μεσω του balance και τα πίσω μετα..

Ε είναι εκνευριστικο..

Εγω τουλαχιστον στο δικό μου ετσι εκανα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.