Jump to content

Νέα αερόψυκτρα για 2500K για λίγο o/c

GeKarv

Recommended Posts

ΟΚ ξέρω NH-D14,Phanteks etc.Το πρόβλημα είναι ότι έκανα τη βλακεία και πήρα OCZ Reaper οπότε έχω πρόβλημα με το xώρο.Έχει κανείς να προτείνει κάτι που να αποδίδει καλά και να χωράει;Γύρω στα 100Ε πιστεύω ΥΠΕΡαρκετά για αερόψυκτρα,μιας και λεφτά για custom υδρόψυξη δεν υπάρχουν και έτοιμες δεν μου πολυαρέσουν,άσε που θα εγκατασταθεί σε CM Storm Enforcer άρα H100 αυτόματα αποκλείεται.PLZ help!

Κοιτάξτε το θέμα είναι περισσότερο να μην μπλοκάρουν την ψύκτρα οι μνήμες.Από κει και πέρα προτιμώ μια αξιόπιστη αερόψυκτρα γιατί αυτά τα έτοιμα συστήματα υδρόψυξης δεν πολυαξίζουν για τον εξής λόγο:πες ότι παίρνεις μια H80 τώρα η οποία αποδίδει αρκετά καλύτερα από μια αερόψυκτρα αλλά είναι και μακράν χειρότερη από ένα custom σύστημα.Ε,είσαι κολλημένος για πάντα.Δεν πρόκειται να αναβαθμίσεις την Η80 και να πάνε τσάμπα τόσα λεφτά γιατί έτσι κι αλλιώς σκέφτεσαι ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά,ενώ την οποιαδήποτε αερόψυκτρα -ακόμη και την ΝΗ-D14- εύκολα την αποχωρίζεσαι.

Κοιτάξτε το θέμα είναι περισσότερο να μην μπλοκάρουν την ψύκτρα οι μνήμες.Από κει και πέρα προτιμώ μια αξιόπιστη αερόψυκτρα γιατί αυτά τα έτοιμα συστήματα υδρόψυξης δεν πολυαξίζουν για τον εξής λόγο:πες ότι παίρνεις μια H80 τώρα η οποία αποδίδει αρκετά καλύτερα από μια αερόψυκτρα αλλά είναι και μακράν χειρότερη από ένα custom σύστημα.Ε,είσαι κολλημένος για πάντα.Δεν πρόκειται να αναβαθμίσεις την Η80 και να πάνε τσάμπα τόσα λεφτά γιατί έτσι κι αλλιώς σκέφτεσαι ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά,ενώ την οποιαδήποτε αερόψυκτρα -ακόμη και την ΝΗ-D14- εύκολα την αποχωρίζεσαι.

Από τη στιγμή που θα δόσεις τα ίδια χρήματα είτε είναι έτοιμη υδρόψυξη είτε αεροψυξή εγώ δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου, η μόνη διαφορά για μένα είναι η παρακάτω

post-14015-1416076460,3524_thumb.jpg

vs

post-14015-1416076458,3187_thumb.jpg

Anyway i5 2500k @ 4Ghz 1.16V 52°C max temp με θερμοκρασία δωματίου 33°C-34°C, σε διάταξη pull-push οι ανεμιστήρες του ψυγείου.

H Antec H2O 620 ειναι κατι ενδιαμερο απο Η60 με Η80 σε επιδοσεις;

Θα την προτεινα μιας και δεν πιανει πολυ χωρο (οπως μια γομαροαεροψυχτρα) και δεν μπλοκαρεται απο τις μνημες. Ο 2500Κ ειναι κρυος cpu, δεν θελει κατι ιδιατερο απο ψυξη ακομα και κλοκαρισμενος.

H Antec H2O 620 ειναι κατι ενδιαμερο απο Η60 με Η80 σε επιδοσεις;

Θα την προτεινα μιας και δεν πιανει πολυ χωρο (οπως μια γομαροαεροψυχτρα) και δεν μπλοκαρεται απο τις μνημες. Ο 2500Κ ειναι κρυος cpu, δεν θελει κατι ιδιατερο απο ψυξη ακομα και κλοκαρισμενος.

Φίλος έχει την Antec H2O 620 και πραγματικά σε σχέση με το μέγεθος της αποδίδει παααρα πολύ καλά

νομίζω πρέπει να κοντράρει και την H80 αν δεν κάνω λάθος

Η H20 620 είναι περιπου σαν την H70.Μαλλον την Antec θα παρω πάντως και μετά του χρόνου το καλοκαίρι που θα έρθουν οι ζεστές θα παω σε custom.Και αυτο ήταν εξ αρχής το θέμα που είχα με την Η80:οτι κάνει 100 € άρα δεν θα την αλλά ά τοσο εύκολα όσο την 620 που κάνει 60.

• 4 weeks later...

Ανυπομονώ να δω συγκριτικό των παραπάνω λύσεων Corsair και Antec με αυτές της Enermax.

Στις ηλεκτρονικές εκδόσεις περιοδικών του ξένου τύπου (του χώρου), εμφανίστηκαν ολοσέλιδες διαφημίσεις της Enermax, αλλά όχι reviews και συγκριτικά ακόμα.

Λέτε να έχουμε πρωτιά στο forum; Γύρισαν οι reviewers από διακοπές;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.