Jump to content

Ποιά οθόνη να πάρω ?

Guest

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας, για την αγορά οθόνης για το νέο μου PC.

Για GPU, έχω την MSI GTX560TI TwinFrozr OC ;)

Την θέλω κυρίως για gaming και ταινίες.

Δεν θα με χάλαγε και το 3D.

Max έχω 200ευρώ και σκεφτόμουν αυτήν, LG D2342P

Jim

Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό...

Βέβαια στην αρχή θα σου (κακό)φαίνεται η διαφορά μεγέθους, αλλά σε λιγάκι θα συνηθίσεις...

Αλήθεια, πόσα εκατοστά θα απέχουν τα μάτια σου, από την οθόνη που σκοπεύεις να αποκτήσεις;

Κοίτα...

Στα 50 εκατοστά, έχω δει αρκετούς να δουλεύουν μέχρι και 27άρες οθόνες που όσο να 'ναι είναι 2much, οπότε οι 23-24 ίντσες, θαρρώ δεν θα 'ναι ''πρόβλημα'' για την συγκεκριμένη απόσταση...Εκτός από την αρχή λόγω συνήθειας, το τονίζω!

Τίποτα μαν, να 'σαι καλά.

Και καλά θα κάνεις να περιμένεις και άλλες απόψεις.

Μόνο ένα πράγμα σε παρακαλώ...Μην κάνεις mention κάθε φορά που απαντάς σε κάποιον, απλώς κάνε ''Παράθεση'' του μηνύματος που θες να απαντήσεις...:)

Μόνο ένα πράγμα σε παρακαλώ...Μην κάνεις mention κάθε φορά που απαντάς σε κάποιον, απλώς κάνε ''Παράθεση'' του μηνύματος που θες να απαντήσεις...:)

Οκ μαν, thanks για το tip ;)

Jim

έχε υπόψη ότι η dell δεν έχει 3D, η LG ναι (είναι ένα κλίκ καλύτερη στη κίνηση).

Ακόμη και να μη χρησιμοποιήσεις 3D, μπορείς να εκμεταλευτείς τα λίγα παραπάνω Hz που δίνει. Οι IPS (όπως οι dell) δεν είναι και οι πρώτες πάντα στο θέμα κίνησης, σε σταθερή εικόνα/photo ναι.

Μέχρι τα 200Ευρώ δεν έχεις άλλες επιλογές, αν έλεγες μέχρι 1200 θα σου έλεγα μια FX2431 και θα τέλειωνε η υπόθεση :p

γιατι ;

[MENTION=19449]mchls[/MENTION] [MENTION=19449]mchls[/MENTION] [MENTION=19449]mchls[/MENTION] [MENTION=19449]mchls[/MENTION] [MENTION=19449]mchls[/MENTION] [MENTION=19449]mchls[/MENTION] [MENTION=19449]mchls[/MENTION] [MENTION=19449]mchls[/MENTION] [MENTION=19449]mchls[/MENTION] [MENTION=19449]mchls[/MENTION] ?

και κατι για ontopic

οι 23-24 στα 50cm στην αρχη θα ειναι καπως , αλλα συνηθιζεται.

οι παραπανω ιντσες δε ξερω , αλλα προσωπικα που ειμαι στα 22" και 40-50εκατοστα θα θελα 24αρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.