Jump to content

Recommended Posts

Guys τελικά μάλλον πάω για αυτό

Panasonic KX-TG1611H DECT Cordless Phone ::. iking.gr

Τι λέτε?

Μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση!

16€ ειναι βρε λεβεντημ, δε θα αγορασεις αυτοκινητο ουτε σπιτι...

Παρ'το σε μπλε, κ αμα δε σ'αρεσει το πετας στη θαλασσα χωρις να χρειαζεται κ βαψιμο :hehe:

16€ την μία 16€ την άλλη, να πως μαζεύονται τα κατοστάρια!!!

Δεν είναι σωστό σκεπτικό αυτό.

16€ αλλά δε μου περισσεύουν λ7 για πέταμα!!!

Άμα είναι να έρθω να μου το κάνεις δώρο ρε τρελέ!!!:fun:

Xαχα, οκ θα κανουμε το αλλο τοτες.

Παρε το Pany κ αμα δε βγει καλο θα στο αγορασω οσο το πηρες :p

Το παραπανω μου σχολιο btw το εκανα διοτι ενω ολοι σου λεν παρε Pany, εσυ ξαναρωτας αν ειναι καλα ;)

Δεν ρωτάω και κυρίως δεν ξανάρωτάω αν είναι καλά!

Αυτό που ρωτάω είναι το ποιο συγκεκριμένα και αν αυτό που πρότεινα είναι οκ!

Anyway.Thanks για τις απαντήσεις και το χρόνο σας παίδες όλους!!!

Θα ενημερώσω με νεότερα.

• 7 months later...

Μια χαρα πρεπει να ειναι, εχω ενα λιγο διαφορετικο στην εμφανηση...

Panasonic ειναι ;)

βασικα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις..κοιταω κατι σε συμμαζεμενο(και στη τιμη :p ) με ανοιχτη ακροαση κ δυνατο ηχο!κ ελαφρυ οσο το δυνατον!

και κατι βασικο..παιζουν ασυμβατοτητες ?επειδη ειναι απο αγγλια η αλλου?οι υποδοχες ειναι ιδιες?

Της πρίζας ρεύματος σίγουρα δεν είναι ίδιες. Του τηλεφώνου νομίζω ίδιες είναι.

Λίγο τραβηγμένο πάντως να αγοράσεις ασύρματο από το αμαζον για να γλυτώσεις 2-3 ευρώ. Πήγαινε σε ένα μαγαζί και πάρε ένα panasonic που να σου γεμίζει το μάτι και τέλος!

δε διαφωνω,αλλα η διαφορα ειναι κοντα στα 10 μιας κ μενω θεσσαλονικη,και εδω δε το βλεπω να παιζει..θα ψαξω βεβαια...

ευχαριστω για τη πληροφορια :)

αποφευγω αυτα τα καταστηματα,επειδη εχω κακη προσωπικη εμπειρεια,ομως θα κοιταξω μηπως βρω κατι σε τοπικο καταστημα.σας ευχαριστω :)

το ξερω ναι,θα το ψαξω πρωτα κ βλεπουμε,απλα ηθελα να ξερω αμα υπαρχει τυχον ασυμβατοτητα με εξωτερικο..

• 6 years later...

Καλησπέρα σε όλους παιδιά,

Έχω ένα ασύρματο τηλέφωνο (Panasonic KX-TG6811). Έχετε να προτείνετε καλές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ώστε να αλλάξω αυτές που έχει; Οι δικές του είναι 550mAh και δεν κρατάνε αρκετά.

Ό,τι και να πάρεις, φρόντισε με κάποιον τρόπο, οι μπαταρίες να είναι πρόσφατης παραγωγής, διότι έχουν χρόνο ζωής, κι αν μην έχουν χρησιμοποιηθεί.

• Like 1
Ό,τι και να πάρεις, φρόντισε με κάποιον τρόπο, οι μπαταρίες να είναι πρόσφατης παραγωγής, διότι έχουν χρόνο ζωής, κι αν μην έχουν χρησιμοποιηθεί.

Μπορώ με κάποιον τροπο οπως λες να μάθω το έτος κατασκευής των μπαταριών;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το δικό μου Panasonic (δεν θυμάμαι μοντέλο) έχει ECO mode όπου και είναι σε αναμονή αρκετά περισσότερο. δες αν το έχεις να το ενεργοποιήσεις

20 hours ago, Efialtis said:

Το δικό μου Panasonic (δεν θυμάμαι μοντέλο) έχει ECO mode όπου και είναι σε αναμονή αρκετά περισσότερο. δες αν το έχεις να το ενεργοποιήσεις

Έχει ECO mode, ναι. Το ενεργοποίησα και θα δω πως θα πάει απο αυτονομία. Thanks