venom7 Αύγουστος 8, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 Όχι, είμαι με HoL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 8, 2012 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 Guys τελικά μάλλον πάω για αυτόPanasonic KX-TG1611H DECT Cordless Phone ::. iking.gr Τι λέτε? Μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση! 16€ ειναι βρε λεβεντημ, δε θα αγορασεις αυτοκινητο ουτε σπιτι... Παρ'το σε μπλε, κ αμα δε σ'αρεσει το πετας στη θαλασσα χωρις να χρειαζεται κ βαψιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 8, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 16€ την μία 16€ την άλλη, να πως μαζεύονται τα κατοστάρια!!!Δεν είναι σωστό σκεπτικό αυτό.16€ αλλά δε μου περισσεύουν λ7 για πέταμα!!!Άμα είναι να έρθω να μου το κάνεις δώρο ρε τρελέ!!!:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 8, 2012 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 Xαχα, οκ θα κανουμε το αλλο τοτες. Παρε το Pany κ αμα δε βγει καλο θα στο αγορασω οσο το πηρες Το παραπανω μου σχολιο btw το εκανα διοτι ενω ολοι σου λεν παρε Pany, εσυ ξαναρωτας αν ειναι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 8, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 Δεν ρωτάω και κυρίως δεν ξανάρωτάω αν είναι καλά!Αυτό που ρωτάω είναι το ποιο συγκεκριμένα και αν αυτό που πρότεινα είναι οκ!Anyway.Thanks για τις απαντήσεις και το χρόνο σας παίδες όλους!!!Θα ενημερώσω με νεότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Μάρτιος 13, 2013 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 μιας κ ψαχνω κ γω τηλεφωνο καθοτι το 14ετιας sl1 παρακουραστηκεσκεφτομαι αυτο στα 25 με μεταφορικατι λετε?[ame]http://www.amazon.co.uk/Panasonic-Phones-KX-TG6711EB-DECT-Phone/dp/B007IZGA5O/ref=sr_1_9?s=electronics&ie=UTF8&qid=1363127851&sr=1-9[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 13, 2013 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Μια χαρα πρεπει να ειναι, εχω ενα λιγο διαφορετικο στην εμφανηση... Panasonic ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Μάρτιος 13, 2013 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 βασικα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις..κοιταω κατι σε συμμαζεμενο(και στη τιμη ) με ανοιχτη ακροαση κ δυνατο ηχο!κ ελαφρυ οσο το δυνατον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Μάρτιος 14, 2013 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 και κατι βασικο..παιζουν ασυμβατοτητες ?επειδη ειναι απο αγγλια η αλλου?οι υποδοχες ειναι ιδιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 14, 2013 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 Της πρίζας ρεύματος σίγουρα δεν είναι ίδιες. Του τηλεφώνου νομίζω ίδιες είναι.Λίγο τραβηγμένο πάντως να αγοράσεις ασύρματο από το αμαζον για να γλυτώσεις 2-3 ευρώ. Πήγαινε σε ένα μαγαζί και πάρε ένα panasonic που να σου γεμίζει το μάτι και τέλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Μάρτιος 14, 2013 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 δε διαφωνω,αλλα η διαφορα ειναι κοντα στα 10 μιας κ μενω θεσσαλονικη,και εδω δε το βλεπω να παιζει..θα ψαξω βεβαια... ευχαριστω για τη πληροφορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 14, 2013 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 media markt, public αν εχετε εκει πανω , κατι θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Μάρτιος 14, 2013 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 αποφευγω αυτα τα καταστηματα,επειδη εχω κακη προσωπικη εμπειρεια,ομως θα κοιταξω μηπως βρω κατι σε τοπικο καταστημα.σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 14, 2013 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 Αναγκαιο κακο ειναι, αμα σου χαλασει μιλας με αντιπροσωπεια κατευθειαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Μάρτιος 14, 2013 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 το ξερω ναι,θα το ψαξω πρωτα κ βλεπουμε,απλα ηθελα να ξερω αμα υπαρχει τυχον ασυμβατοτητα με εξωτερικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwpel Σεπτέμβριος 18, 2019 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 Καλησπέρα σε όλους παιδιά, Έχω ένα ασύρματο τηλέφωνο (Panasonic KX-TG6811). Έχετε να προτείνετε καλές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ώστε να αλλάξω αυτές που έχει; Οι δικές του είναι 550mAh και δεν κρατάνε αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Σεπτέμβριος 18, 2019 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 Ό,τι και να πάρεις, φρόντισε με κάποιον τρόπο, οι μπαταρίες να είναι πρόσφατης παραγωγής, διότι έχουν χρόνο ζωής, κι αν μην έχουν χρησιμοποιηθεί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwpel Σεπτέμβριος 18, 2019 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 Ό,τι και να πάρεις, φρόντισε με κάποιον τρόπο, οι μπαταρίες να είναι πρόσφατης παραγωγής, διότι έχουν χρόνο ζωής, κι αν μην έχουν χρησιμοποιηθεί.Μπορώ με κάποιον τροπο οπως λες να μάθω το έτος κατασκευής των μπαταριών; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Σεπτέμβριος 18, 2019 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 Το δικό μου Panasonic (δεν θυμάμαι μοντέλο) έχει ECO mode όπου και είναι σε αναμονή αρκετά περισσότερο. δες αν το έχεις να το ενεργοποιήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwpel Σεπτέμβριος 19, 2019 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2019 20 hours ago, Efialtis said: Το δικό μου Panasonic (δεν θυμάμαι μοντέλο) έχει ECO mode όπου και είναι σε αναμονή αρκετά περισσότερο. δες αν το έχεις να το ενεργοποιήσεις Έχει ECO mode, ναι. Το ενεργοποίησα και θα δω πως θα πάει απο αυτονομία. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts