fonzi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2012 Επειδή φράγκα δεν υπάρχουν, μπορώ να χρησιμοποιήσω το παλιό καλό enermax 470 20pin στην καινούρια μου μητρική GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-B75M-D3H (rev. 1.0) ;Δεν θα χρησιμοποιήσω χωριστή κάρτα γραφικών. Θα σηκώσει μόνο G530, 2X2GB RAM, 200 GB SATA Ι HDΤα 4 εξτρα πινς νομίζω είναι μόνο για δυνατές κάρτες γραφικών ή λάθος τα θυμάμαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 Πρόβλημα δεν θα έχεις,αν και μακροπρόθεσμα καλύτερα να βρείς ένα τροφοδοτικό 24pin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Αύγουστος 7, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 Τα 4 εξτρα πινς νομίζω είναι μόνο για δυνατές κάρτες γραφικών ή λάθος τα θυμάμαι;Δεν είναι έτσι μα με ένα ανταπτοράκι (ή...πατέντα) θα δουλέψει μία χαρά. Μόνο μην το φορτώσεις γιατί προφανώς είναι πολύ γηρασμένο τροφοδοτικό. Χωρίς όμως να μετατρέψεις τα 20 pin σε 24, δεν θα λειτουργήσει η μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 Αυτά τα 4 εξτρα πιν που αναφέρεις όταν έχεις κάρτες γραφικών σε SLI ή Crossfire είναι στον EPS12V connector και τα βρίσκεις μόνο στις αντίστοιχες μητρικές.Δεν έχουν να κάνουν με την φίσα των 20-24pin του ATX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Αύγουστος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 Έβαλα τελικά ένα ακασα 450 σχεδόν καινούριο 24πινο.Μου τη σπάει μόνο το ασημί χρώμα του διότι το κουτί είναι ολόμαυρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.