jimmius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2012 Εχω τρελαθει πως ειναι δυνατον να μην υποστηριζει xl-atc το case ???Πηρα το gigabyte g1 assasin και ειναι xl-atx η λαλακια και η αλλη λαλακια το κουτι που ειναι πιο μεγαλο και απο σπιτι μου δεν το παιρνειΥπαρχει καποιο quick mod ή τα αρπαξα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Εχω τρελαθει πως ειναι δυνατον να μην υποστηριζει xl-atc το case ???Πηρα το gigabyte g1 assasin και ειναι xl-atx η λαλακια και η αλλη λαλακια το κουτι που ειναι πιο μεγαλο και απο σπιτι μου δεν το παιρνειΥπαρχει καποιο quick mod ή τα αρπαξα ?σου εχω απαντησει στο αντιστοιχο mail.θελει μετατροπη και δεν ειναι ουτε απλη ουτε φτηνη και σε καμια περιπτωση γρηγορη υποθεση....εκτος εαν γινει πολυ προχειρα κατι που δεν θα το προτεινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmius Αύγουστος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Ναι το ειδα και σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Να σημειωσω οτι δεν ξερω τι να αλλαξω case η modo ειναι και τα δυο ολοκαινουρια στα κουτια τους. Ισως ψαξω για καποια ανταλλαγη ευχαριστω και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.