Jump to content

Bootmgr SSD

Iraklis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα εχω ενα προβλημα με 2 ssd η οποια το ενα ειναι 40gb intel και 64gb kingstong το ειχα κανει raid0 πριν λιγο καιρο με μια αλλη μητρικη, δυστηχως καηκε η μητρικη οποτε αλλαξα και εβαλα μια αλλη, βαζω λοιπον και τους 2 ssd χωρις κανενα λογο να μου το βγαζει σε raid0 δεν εδωσα σημασια και δεν ασχοληθηκα με το pc μετα απο 1 μηνα ειπα να ξαναανοιξω το pc και μου βγαλε ενα προβλημα θα το περιγραψω περιλεπτικα.

κατα την διαρκεια boot οταν φευγει το ποστ bios μου βγαζει μαυρη οθονη και πανω γραφει bootmgr, ωραια λοιπον ειπα να το κανω καλυτερα φορματ μιας και δεν ειχα κατι σημαντικο, παω να το κανω φορματ παλι ομως σε raid0 κατα την διαρκεια τις εγκαταστασης των windows φορτωνει για κανα 5 λεπτο και μετα σταματαει και μου βγαζει σφαλμα 0χ80070017 please restart and try again μου λεει ξανα προσπαθησα 2 φορες τιποτα ομως, οποτε σκεφτηκα λεω να τα κανω ενα ενα ξεχωριστα σε IDE και ομως στο μπουταρισμα μου βγαζει ακριβως το ιδιο προβλημα, και ρωταω...εδωσαν πνευμα ; τοσο ευκολα ; :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.