Jump to content

Αφιερωμένο στον .38-.45...(μπες μέσα βρέ!!!)

Freedom

Recommended Posts

Vag ευχαριστώ φιλε...το σκέφτομαι για Σαλόνικα...θα είναι το "κέντρο επιχειρήσεων" για τις γύρω τριγύρω εξορμίσεις (.38-.45, Καβάλα αν δεν κάνω λάθος ή Κομοτηνή είναι ενας φίλος που ΜΟΛΙΣ πήρε το XX Special Edition παρακαλώ...μαυρο ΜΑΤ...πάμε και απο εκει μια βόλτα)

.38-.45, πάρε αυτή την αθλια φωτογραφία...το λαμπάκι στα δεξιά είναι η ενδειξη νεκράς (εχει μπει πρώτη)...το λαμπάκι ειναι ΚΟΚΚΙΝΟ...υπολόγισε την απόκλιση χρώματος της %$#%$#% φωτογραφικής και φαντάσου στο ίδιο χρώμα (ΚΟΚΚΙΝΟ) και το καντράν...και ΚΟΛΑΣΟΥ...

:jump:

post-58-1416071142,2779_thumb.jpg

φακ, το πραμα ειναι πανεμορφο :eek: :eek:

ανεβα εσυ και θα το κανουμε ετσι.

edit: παρε και τον djd μαζι, γιατι δεν εχει αυτοκινητο

Σε νοιοθω Freedom, σε νοιοθω... παναλαφρο, 100 αλογα στο τροχο, πλαισιαρα και απιστευτη γεωμετρια, τι αλλο να πω..Ειναι και πανεμορφο το ατοιμο, πολεμικο εργαλιο:worship:

Αρχική απάντηση από Sisman [Σήμερα, στις 17:12]

Σε νοιοθω Freedom, σε νοιοθω... παναλαφρο, 100 αλογα στο τροχο, πλαισιαρα και απιστευτη γεωμετρια, τι αλλο να πω..Ειναι και πανεμορφο το ατοιμο, πολεμικο εργαλιο:worship:

Ααααααααααααααχ, βρε Val(άντη) μου καλέ...αντε να κάνουμε καμιά μοτοσυζητηση πολεμική...

Την ροπή ξεχασες βρε...α και οτι στρίβει το ΧΧΧΧΧΧΧΧ σαν τον διάολο...

Ααααααααχ...ποτε θα πάω Αρτεμίσιο να τα ξύσω τα ρημάδια τα μαρσιπιέ!!!

post-58-1416071142,303_thumb.jpg

Ρε παιδες...οταν είναι να ανέβω δεν πάμε καμιά Σερρες να παιξουμε με ασφάλεια???

post-58-1416071142,3184_thumb.jpg

Νικο @ Freedom ντροπή σου και ξανα ντροπή σου Καλά το ξέρω οτι πλέον δεν είμαι ενεργός μηχανόβιος αλλα το να με ξεχνάς έτσι δεν μπορώ να σου το συγχωρήσω με τίποτα παρα μόνο με μια βόλτα οταν θα ανέβεις με το καλό εδώ

ΚΑι ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΉΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΤΕΡΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΥΓ Στην βολτα θα οδηγαω εγω να δεις τι ξερουν και οι παλαιότεροι:banging:

post-62-1416071142,3571_thumb.jpg

Kαλοτάξιδο φίλε καλά και πολλά χιλιόμετρα,αγρατζ'ουνιστο και καλή δύναμη

Προσοχή στο δεξί χέρι γιατί είναι γλυκιά και σε φτιάχνει η δύναμη

Τα λοιπά απο κοντά παληκάρι μου.............................

Α, ρε Μιχαλιό...ευχαριστώ ρε φίλε...μλκια επαιξε και δεν βρεθηκαμε...γμ την κουραση μου...που εισαι τώρα ωρέ?

Πάνω ή κάτω?

Αντε γιατί ήδη εχω αρχίσει να οργανώνω ταξίδι...ψαχνω να βρώ κανένα μοτέλι στην Σαλόνικα με γκαράζ...γιατί αν δεν έχει γκαράζ με βλέπω να κοιμάμαι επάνω στο εφτάμισι...

Αρχική απάντηση από Freedom

Α, ρε Μιχαλιό...ευχαριστώ ρε φίλε...μλκια επαιξε και δεν βρεθηκαμε...γμ την κουραση μου...που εισαι τώρα ωρέ?

Πάνω ή κάτω?

Αντε γιατί ήδη εχω αρχίσει να οργανώνω ταξίδι...ψαχνω να βρώ κανένα μοτέλι στην Σαλόνικα με γκαράζ...γιατί αν δεν έχει γκαράζ με βλέπω να κοιμάμαι επάνω στο εφτάμισι...

To που θα μεινεις μην σε ανυσηχει....Η φαμιλια εχει σπιτια με γκαραζ.....

Αρχική απάντηση από Samael

Xαλαρα το ποιο ομορφο bandit που εχω δει!! :T:

ΕΔΩ το 1000αρι!198Kg μονο!!!! :eek:

BANDIT TO KAWASAKI ???/

Εχω χασει τίποτα επεισόδεια? και δεν το εχω παρει χαμπαρι?

Νικολα πάνω είμαι για λιγο γιατι ξαναφεύγω Χαλκιδικη οπου και σε περιμένω

Υ.γ και να σκεφτεις οτι πριν μερικα χρόνια οδηγούσα τον παπούλη του με 16 αρα ζάντα :confused: και 150cc παραπάνω .....................................

Vag για μένα η σκέψη μετράει και σε ευχαριστώ...είναι σαν να με φιλοξένησες ήδη φιλε...

Αλλά, θα παιξει ξενοδοχείο...δεν ξέρω ουτε κάν αν θα έρθω μονοκάβαλος ή οχι, ή με συνοδεία και ΠΟΣΕΣ μηχανές συνοδεία...(ασε γιατι έχω κατι τρελλοκομεια εδώ, μην το συζητάς...ετσι και ανεβουμε εκτος απο την αφεντια μου και άλλοι 3 προβλέπω εξω απο την Σαλόνικα να μας μαντρώνουν...εμ...και τι να κάνει το παλικάρι με το R1...να μην δεί κανε δυο, τρεις, τεσσερεις, πέντε, εξι, δεκα, τριάντα, διακόσες φορες τα 299? )

Ασε σου λέω, δεν θέλω να ταλαιπωρώ κανέναν φιλε...

Και πάλι σε ευχαριστώ.

ΥΓ: Βρε Vag, χωρίς πλάκα τωρα γιατί ειμαι άσχετος απο Θεσσαλονίκη...γκαράζ γενικά υπάρχουν? Οχι ξενοδοχεία με γκαράζ, αλλά απλά γκαράζ...γιατί αν υπάρχουν (γενικά, οχι 1 σε ολόκληρη την πόλη) τότε του κάκου...το λοκάρω και ψαχνω να βρώ διαμονή κοντά στο γκαράζ (αν και με τους Ολυμπιακους μάλλον θα είναι όλα φουλ)

Αρχική απάντηση από Freedom

εμ...και τι να κάνει το παλικάρι με το R1...να μην δεί κανε δυο, τρεις, τεσσερεις, πέντε, εξι, δεκα, τριάντα, διακόσες φορες τα 299? )

Βρε Vag, χωρίς πλάκα τωρα γιατί ειμαι άσχετος απο Θεσσαλονίκη...γκαράζ γενικά υπάρχουν? Οχι ξενοδοχεία με γκαράζ, αλλά απλά γκαράζ...γιατί αν υπάρχουν (γενικά, οχι 1 σε ολόκληρη την πόλη) τότε του κάκου...το λοκάρω και ψαχνω να βρώ διαμονή κοντά στο γκαράζ (αν και με τους Ολυμπιακους μάλλον θα είναι όλα φουλ)

Εδω θα εβαζα ενα αυτοκόλλητο του ΜΟΤΟ που έλεγε "LIFE STARTS AFTER 300 KM" αλλα που να το βρείς...................

Φυσικα και υπαρχουν γκαραζ Νικο Το θεμα ειναι αν δεχονται μοτο για 1-2 μερες αλλα και παλι δεν ξερωτι ασφαλεια παρεχουν Υπαρχει και η λυση του αστυνομικου τμηματος σαν τελευταια επιλογη

επισης μπορειτε να τα αφησετε ΟΛΑ στην αυλη μου και να ψαχνεται να με βρειτε στην επιστροφη :D :D

Απο οσο ξερω υπαρχουν γκαραζ και μαλιστα στο κεντρο της πολης , τωρα για το κοστος δεν κατεχω και πολλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.