Freedom Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2004 Ελα Jimi...εβγαλα κάτι φωτογραφίες της κακιάς ώρας απο την σημερινή βολτούλα στην Αγ.Αννα (Β Ευβοια)... Το Ζ1000 και το Ζ750 μια φορά οποιος και να το φωτογραφήσει δεν θα μπορέσει ποτέ να δείξει την ομορφιά του...μονο live...
.38-.45 Αύγουστος 7, 2004 #7 Αύγουστος 7, 2004 :D :D :D μπραβο μπραβο, κουκλι. θελω close up, πολλα παρα πολλα και χωρις ταμπελες στη μεση :p 13-14-15 του μηνα, τι κανεις;
Freedom Αύγουστος 7, 2004 Author #8 Αύγουστος 7, 2004 180 λαστιχο και οβάλ τελικό με ΤΟΝ ηχο από την μάνα του...βλέπεις πώς σε κοιτάνε τα "μάτια" του/? (LED είναι...πουλιτισμούος...) Η πινακίδα "σβήστηκε" για ευνόητους λόγους...
Freedom Αύγουστος 7, 2004 Author #10 Αύγουστος 7, 2004 Και ένα απο τα "κλού" αυτής της μοτο (πλην της οδηγικής της συμπεριφοράς)...αντε εσυ τωρα, ξεκίνα την το βράδυ, βλέποντας αυτό το ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ οργανο (και παλι η φωτογραφία δεν λέει την αλήθεια...στην ουσία ειναι backlight με ενα κοκκινο χρώμα που σε βάζει στην πρίζα) και αν κατέβεις απο την σελα πριν ξημερώσει εμένα να μην με λένε Freedom...
.38-.45 Αύγουστος 7, 2004 #11 Αύγουστος 7, 2004 και οτι θα στο ζητουσα :D :D το θελω βραδυνη, χωρις φλας, υπαρχει;
Freedom Αύγουστος 7, 2004 Author #12 Αύγουστος 7, 2004 Οι καθρέφτες είναι για ΠΕΤΑΜΑ ουτως η άλλως...ξερυθμίζονται πολύ ευκολά και η ορατότητα τους ειναι για γελια...Οταν με το καλό πουληθεί το ER, θα γινουν τα κάτωθι:1) Θα μπουν προστατευτικά μανιτάρια2) Θα βγεί η σέλα και θα μπεί καπάκι μονοσελο3) Θα μπεί ενα πολύ μικρό και διακριτικό καταμαυρο windscreen (σαν το 1000 θα μοιαζει θα μου δώσει και μερική επιπλέον κάλυψη)4) Undertray...ολη αυτή η βιομάζα με πινακίδα, φλας και λοιπες βλακίες θα φυγουν και θα μπει undertray με ενσωματομένα led flashάκια και βάση για την πινακίδα...ΕΤΣΙ θα φανει η ΑΙΧΜΗΡΗ πολεμική ουρα...Αυτή την εβδομάδα ειμαι αδειούχος Jimάρα...όλα παίζουν...(χε χε χε χε)
Freedom Αύγουστος 7, 2004 Author #13 Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:17] και οτι θα στο ζητουσα :D :D το θελω βραδυνη, χωρις φλας, υπαρχει; Θα προσπαθήσω το βραδάκι να σου βγάλω μια αλλά μην περιμένεις και πολλά απο την Kodak CX4300 (και τον ασταθή χειριστή της)... Μάλλον θα κουβαλήσω και τον τρίποδα γιατί δεν βλέπω να γίνεται δουλειά... ΚΟΛΑΣΗ ΦΙΛΕ...ΚΟΛΑΣΗ...ενα και ένα για νυχτερινές αλητείες...δεν σου λέω τίποτα άλλο...
Freedom Αύγουστος 7, 2004 Author #14 Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 16:00] Freedom δικο σου ειναι το κουκλι αυτο??? Ελα βρε...τώρα σε "είδα"...ναι βρέ, το δίκο μου είναι... :D
.38-.45 Αύγουστος 7, 2004 #15 Αύγουστος 7, 2004 αντε με το καλο :D ετσι ετσι, τριποδας, ολα τα λεφτα. σε περιμενω να το φωτογραφησουμε και να το δουμε απο κοντα :D
Samael Αύγουστος 7, 2004 #16 Αύγουστος 7, 2004 Xαλαρα το ποιο ομορφο bandit που εχω δει!! ΕΔΩ το 1000αρι!198Kg μονο!!!!
sisman Αύγουστος 7, 2004 #17 Αύγουστος 7, 2004 Καλοταξιδο Freedom, καλοστριφτο και καλα γκαζια!:devil:
Freedom Αύγουστος 8, 2004 Author #18 Αύγουστος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Sisman [Χθες, στις 18:19] Καλοταξιδο Freedom, καλοστριφτο και καλα γκαζια! :devil: Ευχαριστώ βρε!!! Χρόνια και ζαμάνια φίλε...χρόνια και ζαμάνια...
Vagouridis Αύγουστος 8, 2004 #20 Αύγουστος 8, 2004 Mεγεια το διτροχο "ελευθερε" και καλοταξιδο , να προσεχετε εσεις οι καμικαζι του λαμπη..... P.S. TheLab , φορουμ για υπολογιστες , βιτρινα για μαφιοζικες δουλειες , χωρος για κοντρες , σκυλαδικο στην γιανιτσων , εγκληματικη οργανωση , οικος βελτιωσης διτροχων και τετρατροχων , νυχτερινο κεντρο διασκεδασης , σωματειο , ελιτιστικο κλαμπ , μεχρι και ομαδα Α εθνικης .........Lab.....the promised place.... Freedom και η θεσσαλονικη κοντα εαν πας στα μερη του ,38 ,45 ( Περιοχή: walking through Babylon) οποτε παρτον και αυτον πακετο και ελατε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.