dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2012 Τις προάλλες ένας γείτονας (διπλανής πολυκατοικίας) που του κόψανε το ρεύμα, πήγε και το σύνδεσε μονος του......και σκέφτομαι εγώ τώρα.. άμα έχεις τέτοια εύκολη πρόσβαση στην χελώνα τις δεη, τι σε εμποδίζει το να την πειράξεις π.x. να την γυρίσεις πίσω μερικές κιλοβατώρες, να την ξανάσυνδέσεις και η έχεις free ρεύμα e.t.c.?(τώρα μην μου πει κανεις αυτές τις μολυβένιες σφραγίδες που πουλάει και η κουτσή μαρία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 πήγε και το σύνδεσε μονος του......και σκέφτομαι εγώ τώρα.. άμα έχεις τέτοια εύκολη πρόσβαση στην χελώνα τις δεη, τι σε εμποδίζει το να την πειράξεις π.x. να την γυρίσεις πίσω μερικές κιλοβατώρες, να την ξανάσυνδέσεις και η έχεις free ρεύμα e.t.c.?Το άρθρο 372 του Ποινικού Κώδικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Το άρθρο 372 του Ποινικού Κώδικα ?ναι ρε man, ok. αλλα δεν πρέπει να έχει κάποια ασφάλεια? δηλαδή κάπως να μπορούν να καταλάβουν άμα το πείραξες η όχι?δηλαδή η μοναδική διαφορα είναι πως κάποιος ρισκάρει να ανοίξει την χελώνα και ο άλλος όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 δηλαδή η μοναδική διαφορα είναι πως κάποιος ρισκάρει να ανοίξει την χελώνα και ο άλλος όχι?Αυτο, συνηθως οταν στο κοβουν βγαζουν τα πωματα των ασφαλειων κ τις ασφαλειες.Αν τα αντικαταστησεις δουλεύεις κανονικα μεχρι να ερθει να μετρησει κανενας κ να δει οτι δεν ειναι κομμενο.Το τι σου κανουν σε αυτη την περιπτωση δε το ξερω παντως.Να το γυρισεις δε γινεται ευκολα, θελει λυσιμο ολο κ αναλογα με το μοντελο ισως κ ανακατασκευη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Τις προάλλες ένας γείτονας (διπλανής πολυκατοικίας) που του κόψανε το ρεύμα, πήγε και το σύνδεσε μονος του......και σκέφτομαι εγώ τώρα.. άμα έχεις τέτοια εύκολη πρόσβαση στην χελώνα τις δεη, τι σε εμποδίζει το να την πειράξεις π.x. να την γυρίσεις πίσω μερικές κιλοβατώρες, να την ξανάσυνδέσεις και η έχεις free ρεύμα e.t.c.?(τώρα μην μου πει κανεις αυτές τις μολυβένιες σφραγίδες που πουλάει και η κουτσή μαρία)Πέραν ότι είναι παράνομο , έχεις σκεφτεί και το ενδεχόμενο να γίνεις κάρβουνο (άσχετος είμαι, ερώτηση κάνω) ?Όπως πήγε, ήρθε:Του έκοψαν το ρεύμα, πήγε να το συνδέσει και χτυπήθηκε από 20.000 watt! - tou ekopsan to revma pige na to syndesei kai chtypithike apo 20000 watt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 3, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 δεν είπε κανεις πως σκοπεύω να το κάνω, απλά μου κάνει εντύπωση το ποσο εύκολο πρέπει να είναι για έναν ηλεκτρολόγο να το κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Πέραν ότι είναι παράνομο , έχεις σκεφτεί και το ενδεχόμενο να γίνεις κάρβουνο (άσχετος είμαι, ερώτηση κάνω) ?Όπως πήγε, ήρθε:Του έκοψαν το ρεύμα, πήγε να το συνδέσει και χτυπήθηκε από 20.000 watt! - tou ekopsan to revma pige na to syndesei kai chtypithike apo 20000 wattΔεν την πολυπιστευω την ειδηση. Δηλαδη ηξερε που να σκαρφαλωσει για να συνδεσει το ρευμα, αλλα δεν ηξερε να μονωθει καταλληλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Αύγουστος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 νομίζω οι αθίγγανοι(σικ), χρόνια τώρα , παίρνουν τσαμπε ρεύμα τραβώντας καλώδια μόνοι τους και δεν τους κόβω να έχουν και τελειώσει και κανα ΤΕΙ ηλεκτρολογίας..[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] μπορούμε να διασταυρώσουμε αν στην ευρύτερη περιοχή Κορίνθου υπήρχε εντολή σύλληψης αθίγγανων για παράνομη σύνδεση ρεύματος και ο εισαγγελέας δεν έβγαλε άκρη κ έκανε τελικά στραβά μάτια?πανε μερικά χρονια,αλλά το κόβω να ειναι fact και οχι urban legend.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 3, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 ....τον χτυπησαν 20.000watt... :wall: ρε αγραμματε δημοσιογραφε wannabe του πωλου, αφου δεν ξες, ρωτα.. και ο αλλος ο εξυπνος ειδε τρεις γραμμες εκει ψηλα στη κολωνα, και του ρθε φλασια... 3 καλωδια δεν εχουν και η μπριζες? ε εκει θα το συνδεσω... μεση ταση ftw Στο θεμα μας, γενικα μπορεις να κανεις διαφορα στη χελωνα (μαγνητες, πηνια, κλπ πατεντες) αλλα αμα σε βρουν θα τα πληρωσεις αναδρομικα και με τοκο... Τωρα σε καμια απομερη περιοχη, με τσιμπιδες εισαι αρχοντας Εννοειται οχι απο τη μεση ταση aka 20kv. Disclaimer. Εννοοειται οτι δεν υποστηριζω τις παραπανω πρακτικες καθως εκτος απο παρανομες ειναι και θανασιμα επικινδυνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 4, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 ενας ηλεκτρολογος που ασχολειται με εγκαταστασεις μπορει να ξανασυνδεσει.αν θυμαμαι καλα, υπαρχει και μολυβδοσφραγιδα, οποτε ξερουν αν εχεις πειραξει την χελωνα...καποια στιγμη θα σε παρουν πρεφα οτι εχεις σκαλιξει, και θα παρακολουθουν τις μετρισεις σου. τα συνεργεια ανα περιοχη, ξερουν περιπου τι παιζει, και ποιοι εχουν σκαλιξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Αύγουστος 4, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Παντως υπαρχουν μερικοι ιδιοκτητες νυχτερινων κεντρων που δεν πληρωνουν ΔΕΗ γιατι κλεβουν ρευμα απο αλλου... το πως δεν το ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 4, 2012 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 νομίζω οι αθίγγανοι(σικ), χρόνια τώρα , παίρνουν τσαμπε ρεύμα τραβώντας καλώδια μόνοι τους και δεν τους κόβω να έχουν και τελειώσει και κανα ΤΕΙ ηλεκτρολογίας..[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] μπορούμε να διασταυρώσουμε αν στην ευρύτερη περιοχή Κορίνθου υπήρχε εντολή σύλληψης αθίγγανων για παράνομη σύνδεση ρεύματος και ο εισαγγελέας δεν έβγαλε άκρη κ έκανε τελικά στραβά μάτια?πανε μερικά χρονια,αλλά το κόβω να ειναι fact και οχι urban legend..Λιγο μπερδεμενα το λες.Γενικα η κλοπη ηλ. Ρευματος τιμωρειται κανονικα. Αλλο αν δεν συμφωνω με τις παραλογες χρεωσεις της δεη. Τωρα σχετικα με το περιστατικο που λες δεν εχω πληροφορηθει αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν εγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Αύγουστος 4, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Μόνος σου δεν μπορεις να το συνδεσεις. όταν σου κοβουν το ρευμα ουσιαστικα ξηλωνουν μια ασφάλει που εχει η χελωνα. Η ασφαλεια αυτη δεν πωλειται στο εμπόριο για να πας εσυ και εγω να την αγορασουμε. Βρισκεις λοιπον έναν ηλεκτρολόγο με "άκρες" και σου βρισκει ασφαλεια. :nono:(παρανομο). τον πληρωνεις :nono:(παρανομο) και εχεις ρευμα :nono:(παρανομο). Η δεη θα σε παρει χαμπαρι μόνο αν σε καρφώσουν 7-8-12-18 μηνες μετα, διάλεξε. Πρέπει να ρθει να δει το ρολοι. δεν σε παρακολουθει εξ αποστασεως. Με το μπαχαλο που εχει γινει με τα χαρατσια και τους συνδικαλιστές που πηγαιναν και βαζαν ασφάλειες και ξαναδιναν ρευμα και να σε παρουν χαμπαρι απλα στο ξανακόβουν και περιμενουν να πας να πληρωσεις. και περιμενουν και απειλουν και περνανε οι μηνες και εχεις ακομα ρευμα τσαμπα και γω ο μαμακας παω και πληρωνω........Εδω εχουν διαλυθει όλα, περιμενετε να λειτουργει η δεη σωστα? ολοι χρωστανε σε ολους αν ηταν ιδιωτικη την επομενη μερα θα ησουν φυλακη. τωρα με κανα λαδωματακι εισαι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 4, 2012 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 μια χαρα βρίσκεις την ασφάλεια στο εμπόριο και τη βάση....και οι μολυβοσφραγίδες είναι ήδη παραβιασμένες....Επίσης υπάρχουν ένα κάρο παρεμβάσεις στο ρολόι μη ορατές ιδίως για παλαιού τύπου ρολόγια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.