Jump to content

mchls

Recommended Posts

Προς το παρον επαιξα σε αυτα τα settings μερικες πιστες..μια χαρα το επαιζε δεν κολλουσε σχεδον καθολου...θα δοκιμασω να ανεβασω λιγο 1-2 ρυθμισεις να δω μεχρι που με παιρνει χωρις να εχω κολληματα...;)

post-4728-1416077434,3721_thumb.jpg

post-4728-1416077434,4481_thumb.jpg

post-4728-1416077434,5043_thumb.jpg

post-4728-1416077434,5484_thumb.jpg

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

βασικά έχει τελείως ηλίθιο ΑΙ

ΙΔΙΩΣ στις πίστες μέσα σε πόλεις που είναι και ψιλοστενά άν σε βάλει να ξεκινήσεις 9-11 θέση και ΔΕΝ καταφέρεις να γλιτώσεις το destruction derby που έπεται, καλά γαμήσια

επίσης όταν πλησιάζεις κάποιον δεν κλείνει τις πόρτες του, ή να φρενάρει πιο νωρίς για να σε μπλέξει or whatever απλά κυνηγάει τις γραμμές του τις κανονικές και εσύ είσαι σαν εμπόδιο.

γενικώς το Forza έχει κλάσεις ανώτερο ΑΙ.

για να ρωτάνε τοσα ατομα εδω για αυτο το πραμα, φανταζομαι τι θα ειχε γινει με το batman arhkam asylum που σε μια φαση που περπατας και συναντας το joker...εκει θα νομιζαν οτι υπερθερμανθηκε η gpu τους :p

Διάβασε από την αρχή το θέμα..

ok i see...

για να ρωτάνε τοσα ατομα εδω για αυτο το πραμα, φανταζομαι τι θα ειχε γινει με το batman arhkam asylum που σε μια φαση που περπατας και συναντας το joker...εκει θα νομιζαν οτι υπερθερμανθηκε η gpu τους :p

το παρατηρησα μετα απο τρεις μερες καψιματος... (ειμαι και driver και δε πολυστουκαρω :hehe: ) απλα επειδη διαβαζω διαβαζω διαφορα για nvidia και 320 drivers... ειπα μη μας εκανε καμια μπινια o driver

Λοιπόν εεε, το παιχνίδι έχει τρομερές touge διαδρομές.

Κυανή ακτή, Χονγκ Κονγκ, και η απίστευτη Καλιφόρνια! Άντε στο Grid 3 να βάλουνε τον Μπράλο και τις παραλιακές διαδρομές εκεί στη Ναύπακτο να γουστάρουμε :cool:

Λοιπόν εεε, το παιχνίδι έχει τρομερές touge διαδρομές.

Κυανή ακτή, Χονγκ Κονγκ, και η απίστευτη Καλιφόρνια! Άντε στο Grid 3 να βάλουνε τον Μπράλο και τις παραλιακές διαδρομές εκεί στη Ναύπακτο να γουστάρουμε :cool:

Ξέχασες τον Αχλαδόκαμπο και τον Άγιο...:crazy_pilot:

Top cars για μένα μέχρι στιγμής VW GOLF , AUDI TT , BMW M3 & TOURING , S2000(DRIFT) , CORVETTE και CATTERHAM (μέχρι στιγμή δηλαδής...)

εμένα όποτε το ξεκινάω, ανοίγει σε ανάλυση πολύ μικρή (800χ600) και μετά από 5 λεπτά "σβήνει" η κάρτα γραφικών.. (6870).

Κάμια ιδέα?!

Το κάνει μόνο σε αυτό το παιχνίδι

13,4 φοράω

εμένα όποτε το ξεκινάω, ανοίγει σε ανάλυση πολύ μικρή (800χ600) και μετά από 5 λεπτά "σβήνει" η κάρτα γραφικών.. (6870).

Κάμια ιδέα?!

Το κάνει μόνο σε αυτό το παιχνίδι

13,4 φοράω

Εφόσον έχεις τους τελευταίους και το μοναδικό θύμα είναι το grid 2 μήν μπλέκεις με δοκιμές άλλων εκδόσεων driver προς στιγμήν τουλάχιστον. Μήν σου βγούν κι άλλα στην μέση δηλαδή.....

Δέν είμαι κάτοχος amd για να δώ τώρα, αλλά μήπως δίνει επιλογές για custom resolutions και έξτρα στο 3d application settings του amd catalyst ? Άν ναι δοκίμασε να παίξεις λίγο με custom settings για το Grid 2 μπάς και δείς φώς.

Τελικά το παιχνίδι όσο προχωράει γίνετε κάπως έτσι:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jTSXoWn617w]Bumper Cars - YouTube[/ame]

μαλλόν θα το σταματήσω γιατί δεν έχω λεφτά για άλλο gamepad...Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ένα παιχνίδι σοβαρό (gran turismo , forza) για pc να γουστάρουμε και εμείς που δεν έχουμε κονσόλες???

.Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ένα παιχνίδι σοβαρό (gran turismo , forza) για pc να γουστάρουμε και εμείς που δεν έχουμε κονσόλες???

Τσάμπα γκρινιάζεις Lemmy:

Live For Speed

Simraceway

rFactor 1 και 2

iRacing

Διάλεξε και παίξε αν θές 100% Simulation, το Grid δε θελαν ποτέ να το κάνουν sim.

Δεν ειναι 100% arcade, για τα δικά μου δεδομένα θα έλεγα 80% arcade - 20% sim.

Κανένα από τα παραπάνω δεν είναι ούτε σαν το gt ούτε σαν το forza χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλά παιχνίδια.

Στο pc συνήθως πάει από το arcade στο real simulator αυτή την ισορροπία που έχουν οι κονσολακιδες δεν την έχουμε σε κανένα.

Οι κονσολακιδες έχουν και single και multy και πολλά παρακλάδια που προσθέτουν στο gameplay.

Στο community δεν θα αναφερθώ μιας και το ότι το καθένα τους είναι αντιπροσωπευτικός τίτλος για την κάθε κονσόλα παίζει μεγάλο ρόλο, και υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν τις κονσόλες για αυτά τα 2!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

To LFS είναι αλλού και ας μην ξανααναβαθμιστεί ποτέ. Ρεαλισμός στο full! Σωστός ο frost όσον αφορά την ισορροπία ρεαλισμού-arcade!

Τώρα είμαι στα τελειώματα του Grid και όντως η στούκα πάει σύννεφο...

• 2 weeks later...

τελειωσα το career... μικρο ητανε...

νταξει τρωγοτανε...

απο αμαξια τα καλυτερα ητανε R34GT-R Ζ-tune <3 , audi r8 και το τερατακι caterham 300r πως το λεγανε...λες και πηγαινε πανω σε ραγες...

agera r, τα alfa romeo...

τελειως μαπα ολα τα Mercedes :tomato:

και γενικα πολλα supercars ουτε που πατουσανε κατω..

To Agera R αν καταφέρεις να το κουμαντάρεις είναι πύραυλος!

Εξαϋλώνει ότι άλλο υπάρχει στο παιχνίδι με ευκολία...

Με kb δε το κατάφερα πάντως, με τιμονιέρα και λίγο κατεβασμένο Throttle response κάνει παπάδες...

Το Career καλούτσικο ήταν, ούτε πολύ μικρό ούτε και κουραστικά μεγάλο.

Απλά απο ένα σημείο και μετά στη S5 λες άντε να τερματίσει να δω αν δω κάτι, αμ δε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.