Jump to content

mchls

Recommended Posts

Ωραίο παιχνιδάκι το Grid 2. Και το πρώτο το είχα συμπαθήσει πολύ! Απλά θέλει λίγη συνήθεια το απότομο σπάσιμο πρόσφυσης.

Θα το χαρακτήριζα ευχάριστο arcade racing διάλειμμα. Πίσω στο LFS τώρα!

Όσο για τις επιδόσεις, ακόμα και με την 6850 δεν πέφτει ποτέ κάτω από τα 45fps HIGH settings. Άνεσις.

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Με έχει τρελάνει στα κρασαρίσματα σήμερα...

Έχω λιώσει πάντως, πολύ διασκεδαστικό σε συνδυασμό με G27 :upside:

Steve McQueen style bebe! :D

To E30 είναι τρέλα για drift!

Rendez vous style εκεί! :p

post-119-1416077421,21_thumb.png

post-119-1416077421,242_thumb.jpg

post-119-1416077421,3083_thumb.jpg

post-119-1416077421,4037_thumb.jpg

post-119-1416077421,4433_thumb.jpg

Στο easy ναι είναι, medium είναι όντως μέτρια η δυσκολία (τουλάχιστον με τιμονιέρα γιατί με K/B είναι ποιο arcade και αρκετά ποιο εύκολο).

Ηard και Very Hard δε πιστεύω οτι υπάρχει κάποιος που μπορεί να το βρει piece of cake...

Ουτέ mount panorama , ούτε nordschleife , ούτε laguna seca... για le mans δε που είχε το πρώτο καμμία ελπίδα. Ήθελα να ήξερα τι σκατά φτιάχνανε τόσο καιρό...να έχεις τέτοιες αυτοκινητάρες και να τρέχεις στα στενά των Εξαρχείων??? totally waste...:tomato:

Δυσκολέυεστε κι εσείς σε κάποιες πίστες ή μόνο εγώ δεν είμαι σούπερ ήρωας;;

Ειδικά κάτι ασιατικές καταβάσεις με το ariel atom στα σκοτάδια, τι παράνοια είναι αυτή;;; :-O

Να σου πω την αλήθεια και εγώ στο medium που παίζω έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι, βέβαια όμως δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ πολύ.

Αυτό όμως που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να ντριφτάρω. Ακόμα και στην indianpolis με τον τύπο που στην αρχή μιλάει και σου εξηγεί και καλά τι να κάνεις, με το που σου λέει πάτα γκάζι για να driftάρεις, το mustang κάνει με την μία τετακέ ή χάνεις τον έλεγχο. Ίσως να φταίει η τιμονιέρα μου, ή πρέπει λίγο να παίξω με τις σχεδόν ανύπαρκτες ρυθμίσεις του παιχνίδιου. Επιφυλάσσομαι πάντως γιατί μέχρι τώρα έχω παίξει μόνο κανά 4ωρο και είμαι ακόμα στην αρχή.

Με το mustang δεν πρόκειται να driftάρεις. Είναι muscle car και θα σε παιδέψει πολύ. Βρες ένα rwd-drift το οποίο θα είναι εύκολο στο να πετάει το ποπό του :sarcastic: γενικώς το driftάρισμα μου φάνηκε κάπως στο παιχνίδι. Επίσης στα πρώτα στάδια της καριέρας, το golf λόγω 4κίνησης πάει τρένο σε σχέση με οτιδήποτε άλλο.

Μετά το tier 4 είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι. Ειδικά αν το παίζεις στο medium.

Υπάρχει η πιθανότητα να παίξεις ικανοποιητικά με χαμηλά settings, λογικά η intel

θα έχει ζητήσει κάποιο optimization για τα γραφικά της. Πόσταρε κι ένα μπεντς αν

το δοκιμάσεις.

Εκει που εβαζα stripes σε ενα αυτοκινητο μαλλον πατησα apply to all cars και τωρα ολα ειναι ασπρα με stripes οπως του [MENTION=6176]Delijohn[/MENTION] πανω...Μπορω να κανω κατι για να ειναι οπως πριν ή εστω τα καινουργια αυτοκινητα να ερχονται σε κανονικο χρωμα?

Να σου πω την αλήθεια και εγώ στο medium που παίζω έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι, βέβαια όμως δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ πολύ.

Αυτό όμως που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να ντριφτάρω. Ακόμα και στην indianpolis με τον τύπο που στην αρχή μιλάει και σου εξηγεί και καλά τι να κάνεις, με το που σου λέει πάτα γκάζι για να driftάρεις, το mustang κάνει με την μία τετακέ ή χάνεις τον έλεγχο. Ίσως να φταίει η τιμονιέρα μου, ή πρέπει λίγο να παίξω με τις σχεδόν ανύπαρκτες ρυθμίσεις του παιχνίδιου. Επιφυλάσσομαι πάντως γιατί μέχρι τώρα έχω παίξει μόνο κανά 4ωρο και είμαι ακόμα στην αρχή.

Ρίξε το throtle saturation στο 75-80% και θα κανεις δουλειά.

Γενικος το drifting δεν ειναι το φορτε του παιχνιδιου πάντως...

Ρίξε το throtle saturation στο 75-80% και θα κανεις δουλειά.

Γενικος το drifting δεν ειναι το φορτε του παιχνιδιου πάντως...

Ευχαριστώ, όντως είναι καλύτερα τα πράγματα και γενικά είναι πιο ήπιες οι αντιδράσεις των αυτοκινήτων.

Όπως λέει και ο φίλος chrkon, το s-2000 είναι όντως καλό στο drifting αν και γενικά είναι λίγο νευρικό στις αντιδράσεις του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.