Jump to content

Data migration software για ssd

P70

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα κανω τελικα την αλλαγη απο τον 160αρη postville σε 2Χ128 vertex 4.

Οταν ειχα παρει τον intel ειχε μαζι το intel migrate και μετεφερα αυτουσιο το λειτουργικο απο τον western digital μου.

Αυτο το προγραμμα ομως δουλευει μονο οταν ο target σκληρος ειναι intel και ηθελα να ξερω αν γνωριζει κανεις καποιο παρομοιο προγραμμα για να κανω το ιδιο με τους ocz! Ευχαριστω!

Γιατι δεν δοκιμαζεις Acronis true image home 2012.

Διμιουργεις ενα Boot cd,κανεις ενα ιματζ τον σκληρο π εχεις αρχεια και το περνας στον καινουργιο μετα.

Θα κανω τελικα την αλλαγη απο τον 160αρη postville σε 2Χ128 vertex 4.

Οταν ειχα παρει τον intel ειχε μαζι το intel migrate και μετεφερα αυτουσιο το λειτουργικο απο τον western digital μου.

Αυτο το προγραμμα ομως δουλευει μονο οταν ο target σκληρος ειναι intel και ηθελα να ξερω αν γνωριζει κανεις καποιο παρομοιο προγραμμα για να κανω το ιδιο με τους ocz! Ευχαριστω!

οπως λεει και ο πετρος!

κανε απλα clone με το acronis ειναι πανευκολο

το ειχα και εγω αγχος για το αν θα πετυχει κλπ...

εκανε clone με τις προτεινομενες ρυθμισεις του acronis και μετα απλα εσβησα τον παλιο δισκο.

απο corsair force gt σε samsung ssd.

Πριν κάνεις το cloning, επειδή θα μεταφέρεις από μονό SSD σε Raid0, γύρνα τον ελεγκτή σου σε Raid από το BIOS, με το μονό drive και μετά κάνε το clone.

Άνοιξε registry. Πήγαινε εδώ:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\iaStorV

To REG_DWORD "Start" από 3 κάνε το 0.

Κάνε restart.

Όταν μπεις Windows στήσε πάλι τους IRST drivers της Intel.

Ξανακάνε restart και γύρνα τον ελεγκτή σου σε Raid.

Μπες Windows, δημιούργησε το Raid0 σου. Κάνε close στο Raid0 από το μονό drive.

Κάνεις shutdown. Βγάλε το μονό drive και άφησε το raid0 να ξεκινήσει. Όταν μπεις windows πήγαινε και ενεργοποίησε το Write back cache μέσα από το IRST της Intel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.