Jump to content

υπαρχει επισημη αναβαθμιση για galaxy nexus σε JB 4.1?

GoMaR

Recommended Posts

σημερα το πηρα το κινητο και φοραγε 4.0.2

μου βγαινει ενημερωση πως χρειαζεται update και εγινε σε 4.0.4

τελικα να καταλαβω εχει βαλει κανενας ΕΠΙΣΗΜΑ την 4.1 ;

δε θελω να μπλεξω σε root και bootloaders..

μαλιστα....

αυτο ειναι το επισημο δλδ ; 2 κατεβατα εντολες ;

εγω γτ το ξερα με ενα απλο system update?

δλδ αν εμενα ειναι triwusdfsd/yadsfa και οχι αυτο που λες , δε θα μπορω να βαλω την 4.1 ? lol

Το update ειναι region restricted, αυτο σου λεει.

Κάπως έτσι. Σαν "provider dependent" το διάβασα εγώ.

yakju : Χύμα στο κύμα, παίρνεις update το επόμενο δευτερόλεπτο.

υπόλοιπα yakju : Στέλνει η Samsung στους provider, για να δουν αν θελει αυτός κάποια αλλαγή. Στέλνει ο provider στην Samsung τις αλλαγές (μπορεί και μηδενικές) και μετά η Samsung βάζει τις αλλαγές και σου επιτρέπει το update. Κάτι τέτοιο.

Οπότε για να ακριβολογούμε. Έχεις yakju? Ναι, έχεις official update. Δεν έχεις; Περίμενε Χ χρόνο για να το τσιμπήσεις.

2 Nexus πριν δύο εβδομάδες.

a) yakjuwx : Με το που άνοιξε, πήγε από 4.0.2 σε 4.0.4 και έμεινε εκεί.

β) yakjujp : Με το που άνοιξε, έμεινε στο 4.0.2 και μετά από 1,5 βδομάδα πήγε 4.0.4

Παρεμπιπτόντως, η διαδικασία είναι μισή ώρα. (μαζί με τα downloads) Ότι θες με ρωτάς.

Το λινκ που έδωσε ο l2phile είναι straight forward και λογικά θα κάνεις δουλειά, αν και λίγο "manual", αν βαριέσαι βέβαια, για 1κλικ καταστάσεις δες και εδώ

Νομίζω το να ξεκλειδώσεις τον bootloader ΔΕΝ θα το αποφύγεις για το update (ήταν το 1ο πράγμα που έκανα, οπότε δεν ξέρω αν γίνεται και με κλειδωμένο). Έχε υπόψιν σου ότι ξεκλειδώνοντας τον σου κάνει WIPE το κινητό. Μπορείς να το αποφύγεις με το BootUnlocker for Galaxy Nexus, αλλά θες root σε αυτή την περίπτωση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.