Tsakonas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2012 Ψαχνω κατι στην περιοχη αυτη. Οποιος με βοηθησει δεν θα βγει Ζημιωμενος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Αύγουστος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 @NTG που εισαι;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Λάρισα μένω και πάω συχνά Βελίκα, αλλά ούτε μηχανάκι έχω ούτε καρ-ο. Σε βολεύω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Θα πάρεις κράνος ( με αυτοκόλλητο BMW) και γάντια μηχανής Θα πηγαίνεις με το ποδήλατο και θα το κλειδώνεις μακριά.Θα σκας στον πελάτη με το κράνος και τα γάντια. Μη ξεφτιλίζουμε το μαγαζί : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 3, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Λάρισα μένω και πάω συχνά Βελίκα, αλλά ούτε μηχανάκι έχω ούτε καρ-ο. Σε βολεύω; Σου εστειλα τι θελω. Αν μπορεις πες. Εαν επισης αλλος λαμπιτης πιστευει πως μπορει να βοηθησει, γουελκαμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Εχω ενα Kaze-r που καθετε Λαρισα, εχει να παρει μπρος κανα 6μηνο αλλα ντε μασαει.Το θεμα ειναι ποτε το θες, γιατι εγω δε κατεβαινω συχνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 3, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Λιεκ.... Τωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 3, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Λολ, εισαι κ βιαστικουλης! Σορρυ Τσακωνους, νο ουαν ιζ ατ χομε Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 3, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 [MENTION=391]Borg[/MENTION] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 3, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Κατάγγειλε τον τεχνικό του δίπλα thread "ηθικό δίλημμα" και θα σε κάνω το απίστευτο κονε για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 3, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Κατάγγειλε τον τεχνικό του δίπλα thread "ηθικό δίλημμα" και θα σε κάνω το απίστευτο κονε για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.Εχεις πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 3, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 move στις αγγελίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Αύγουστος 3, 2012 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Λολ, εισαι κ βιαστικουλης!Σορρυ Τσακωνους, νο ουαν ιζ ατ χομε μπορώ να τον ανοίξω εγώ να το πάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 4, 2012 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 @NTG που εισαι;;;;; Eλα σορυ ...διακοπευω..αν ολα πανε καλα -λεμε τωρα- λαρισα θα δω αφου πεσει καμμια 10αρια βαθμους η θερμοκρασια. Στελνε πμ οτι θες να το βλεπω στο κινητο..το mention ακομα και σωστα να το εγραφες δε το βλεπω αν δεν μπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 13, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 Ο λαμπης τελικα γ@μ@ει και δερνει... Ενας φιλος του l2phile εκανε τα μαγικα του...ευχαριστω ολους οσους ποσταραν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 14, 2012 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Ο λαμπης τελικα γ@μ@ει και δερνει... Ενας φιλος του l2phile εκανε τα μαγικα του...ευχαριστω ολους οσους ποσταραν... Για λαμπίτες "χώνουμε" κόσμο και remotely. Όταν μιλήσαμε ήμουν εδώ (329χμ από Βελίκα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.