Jump to content

Ψαχνω λαμπιτη με μηχανακι απο λαρισα η βελικα

Tsakonas

Recommended Posts

Λάρισα μένω και πάω συχνά Βελίκα, αλλά ούτε μηχανάκι έχω ούτε καρ-ο. Σε βολεύω; :p

Θα πάρεις κράνος ( με αυτοκόλλητο BMW) και γάντια μηχανής

Θα πηγαίνεις με το ποδήλατο και θα το κλειδώνεις μακριά.

Θα σκας στον πελάτη με το κράνος και τα γάντια.

Μη ξεφτιλίζουμε το μαγαζί : P

Λάρισα μένω και πάω συχνά Βελίκα, αλλά ούτε μηχανάκι έχω ούτε καρ-ο. Σε βολεύω; :p

Σου εστειλα τι θελω.

Αν μπορεις πες.

Εαν επισης αλλος λαμπιτης πιστευει πως μπορει να βοηθησει, γουελκαμ

Εχω ενα Kaze-r που καθετε Λαρισα, εχει να παρει μπρος κανα 6μηνο αλλα ντε μασαει.

Το θεμα ειναι ποτε το θες, γιατι εγω δε κατεβαινω συχνα.

Λολ, εισαι κ βιαστικουλης!

Σορρυ Τσακωνους, νο ουαν ιζ ατ χομε :(

Κατάγγειλε τον τεχνικό του δίπλα thread "ηθικό δίλημμα" και θα σε κάνω το απίστευτο κονε για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Κατάγγειλε τον τεχνικό του δίπλα thread "ηθικό δίλημμα" και θα σε κάνω το απίστευτο κονε για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Εχεις πμ.

Λολ, εισαι κ βιαστικουλης!

Σορρυ Τσακωνους, νο ουαν ιζ ατ χομε :(

μπορώ να τον ανοίξω εγώ να το πάρει

@NTG που εισαι;;;;;

Eλα σορυ ...διακοπευω..αν ολα πανε καλα -λεμε τωρα- λαρισα θα δω αφου πεσει καμμια 10αρια βαθμους η θερμοκρασια.

Στελνε πμ οτι θες να το βλεπω στο κινητο..το mention ακομα και σωστα να το εγραφες δε το βλεπω αν δεν μπω.:p

• 2 weeks later...

Ο λαμπης τελικα γ@μ@ει και δερνει... Ενας φιλος του l2phile εκανε τα μαγικα του...ευχαριστω ολους οσους ποσταραν...

Ο λαμπης τελικα γ@μ@ει και δερνει... Ενας φιλος του l2phile εκανε τα μαγικα του...ευχαριστω ολους οσους ποσταραν...

Για λαμπίτες "χώνουμε" κόσμο και remotely. Όταν μιλήσαμε ήμουν εδώ (329χμ από Βελίκα :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.