jimmius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2012 Παιδιά υπάρχει κάποιο μαγαζί που μπορώ να πάω στην Αθηναίο κέντρο η και προς γαλατσι για κανα σωληνάκι κανα ψυγείαki γενικά ρακορακια και τέτοια ? ψάχνω και δεν βρισkω δεν μπορώ να παραγγέλνω θελω να παω να τα παρω και να τα εχω σπιτι οχι να περιμενω με μεταφορικές Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Αύγουστος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Για Αθήνα δεν ξέρω αλλά εδώ Eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής μπορείς να βρεις αρκετά Parts για watercooling και σε 1 εργάσιμη είναι σπίτι σου με παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Αύγουστος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Αχ,φιλε μου ολο ιτο ιδιο θα θέλαμε ... Μηπως να αναλαβει καποιος franchize του E-WORLD στην Αθήνα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmius Αύγουστος 3, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 ναι ρε παιδια τι εχει γινει τωρα που ψαχνω να αγορασω καταλαβα τι παιζει.thanks για την βοηθεια το ειχα δει το μαγαζι στην πατρα ελεγα μηπως και τα βρω καπου εδω κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.