Κοπρίτης Αύγουστος 3, 2012 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 το οριο των 2 αγγελιων ανα μηνα και το ιnbox των 500πμ.... [/No BS]θελω να γινω Premium λαμπιτης με συμβολικη ετησια συνδρομη paypalκαι προνομιακες υπηρεσιες τωρα!πχ countermeasures για εισερχομενες Αστρολαβο καρτες, NFSW instant email notification, κουμπι dislike, κουμπι "me gusta mucho"meme blockerκαι αλλα πολλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 3, 2012 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 An hero is born"A hero is born" ΧΩΡΙΣ "n"Μου τη σπάνε οι ανορθογραφίες, από τη στιγμή που υπάρχει και add-on για υπογράμμιση και διόρθωση λαθών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Αύγουστος 3, 2012 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 "A hero is born" ΧΩΡΙΣ "n"Μου τη σπάνε οι ανορθογραφίες, από τη στιγμή που υπάρχει και add-on για υπογράμμιση και διόρθωση λαθών!Trolling is a art. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 3, 2012 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Δεν είναι Trolling αυτό.δε λέω τί είναι...:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Αύγουστος 3, 2012 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Όχι μόνο είναι trolling, αλλά είναι και Successful Trolling. Σε εκνεύρισε τεχνηέντως μόλις το διάβασες; Ναι, λόγω ορθογραφίας. Ξεκίνησε τεχνηέντως αντιπαράθεση; Ναι. Πέτυχε το σκοπό του; Masterfully. Είναι ο ορισμός του trolling συμπυκνωμένος σε μία μόνο φράση. Trolling at its core. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 3, 2012 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Ναι αλλά in the first place γίνεται από ασχετοσύνη, όχι από πρόθεση! Είναι "trolling εξ αμελείας" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Αύγουστος 3, 2012 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Θέλω και την απάντηση του [MENTION=11525]grathk[/MENTION], αλλά δε νομίζω πως ήταν από ασχετοσύνη. Μου κάνει ξεκάθαρα για πρόθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 3, 2012 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 No..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 3, 2012 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 3, 2012 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Και εκεί που απολαμβάνεις το αλληλοτρολάρισμα... τσουπ ο άστρο. Αυτό και αν μας ενοχλεί στο forum. Τουλάχιστον είναι μαμάτο το ρομποτάκι έτσι όπως φεύγει... περπατώντας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Αύγουστος 3, 2012 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 "A hero is born" ΧΩΡΙΣ "n"Μου τη σπάνε οι ανορθογραφίες, από τη στιγμή που υπάρχει και add-on για υπογράμμιση και διόρθωση λαθών! You should look into it Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 3, 2012 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 OK λάθος μου, αλλά που να ξέρω ο έρμος όλες τις περίεργες ερμηνείες από το urban dictionary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 3, 2012 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Με ενοχλεί: -ότι το ΠΟΘ δεν πέρασε ακόμα στη 5.0 έκδοση. -αυτή η παλιόφατσα 'ΝΟ' που βάζετε συνέχεια. -που μπορεί να ψάχνω 3' λεπτά να βρω ένα emoticon και να είναι μπροστά μου! -που στο Official Φαγητό Thread το 90% είναι trash food... -οι υπογραφές στο τέλος του post. Λες και με ενδιαφέρει να βλέπω συνέχεια τι σύνθεση έχει ο καθένας η ότι αρλούμπα θέλει να προβάλει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 3, 2012 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 -που στο Official Φαγητό Thread το 90% είναι trash food...-οι υπογραφές στο τέλος του post. Λες και με ενδιαφέρει να βλέπω συνέχεια τι σύνθεση έχει ο καθένας η ότι αρλούμπα θέλει να προβάλει!1o Ετσι ξεκινησε το φαγητοθρεντ2ον ξεχνας οτι εισαι σε τεχνολογικο φορουμ και οχι cosmopolitan:whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 3, 2012 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Δεν συνεχίζω γιατί θα αναγκαστώ να δείξω με παραδείγματα, και δεν θέλω να τσακωθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 3, 2012 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Αν σε ενοχλει το μεγεθος ισως ή μια εικονα cpuz 800χ πιξελ να το καταλαβω αλλα και παλι (αν μιλας για υπογραφη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 3, 2012 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Το ότι κανείς δεν έχει λεφτά να αγοράσει hardware ή διάθεση για να μπεντσάρει και κάθομαστε όλη την ωρα και γράφουμε μαλ**ίες στο ΠΟΘ από το οποίο είμαι banned. Ζω ένα δράμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 3, 2012 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Από που είσαι banned μωρέ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 3, 2012 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Το οτι το πιο κοντινο σε φιλικο και λογικο admin ειναι ο γατος...παντως για μενα ειναι η ψυχη, η δυναμη της ομαδας, το γατι που ολοι αγαπησαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 3, 2012 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.