Jump to content

Τι σας ενοχλεί στο φόρουμ!

sstav

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply
με ενοχλει που οι mods και οι admins εκτος απο λιγες εξαιρεσεις θελουν να μοιασουν στον κυριο

θες να μας πεις ένα παράδειγμα;αφού γράφεις κάτι σε δημόσιο φόρουμ πρέπει να το δικαιολογήσεις κάπως

θες να μας πεις ένα παράδειγμα;αφού γράφεις κάτι σε δημόσιο φόρουμ πρέπει να το δικαιολογήσεις κάπως

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xF_ZT7u8_wU]Ένα Γελαστό Απόγευμα-Το Γραμμάτιο του πατέρα - YouTube[/ame]

σορρυ αλλα εκει πηγε το μυαλο μου,,,,βαλτην και δειξε [MENTION=16677]spyvelm[/MENTION]!

Να σου πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω ποια συμπεριφορά μου σε έχει ενοχλήσει. Το αστείο είναι ότι κάνεις ένα τέτοιο παράπονο, την εποχή που είμαι πιο ανενεργός από ποτέ.

Πάντως αν αναφέρεσαι στο θέμα των αγγελιών, μιας και εκεί είναι το 90% των παρατηρήσεων και των καρτών που έχω δώσει, θα σου πω με 2 λόγια πως το βλέπω εγώ. Οι κανόνες αγγελιών είναι όσο πιο ξεκάθαροι γίνονται. Ζητάμε 5 απλά πραγματάκια. Όταν λοιπόν αρκετοί χρήστες τους γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, παρά τις επανηλημένες παρατηρήσεις μας, τότε αλλάζουμε τρόπο αντιμετώπισης. Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος...

Κατά τα άλλα, είμαι όλος αυτιά :)

Οπως αλλοι μπατσοι ειναι τραγικοι και αλλοι ειναι συνεπεις αστυνομικοι ετσι και εδω εξουσια διαφερει.

Το θεμα ειναι ποιος καταφερνει να ειναι αντικειμενικος εντος οριων χωρις να αναλωνεται σε εγωιστικα στυλακια.

Βλεπεις πχ πως με τον αστρολαβο καποιος θα

κανει αυτοκριτικη σε φαση: ω θα με κυνηγαει η γατα πχ.

Ενω με καποιους μοντς δε θα γινει γιατι μπορει να βγαζουν τα κομπλεξ τους και να μην το καταλαβαινουν οι ιδιοι.

και σκαει κλασικο oh stop it you τωρα και τετοια, οχι κυριε, δε σε γλειφουμε! ακου το gangnam style σου το φρεσκο!παλιο δελαμπ police

Κατά τα άλλα, είμαι όλος αυτιά :)

Bad idea :p

Στο pctechnology υπήρχαν 3 ειδών mods. Αυτοί που τρέχανε ρίχνανε κάρτες και στο πμ το κόβανε "Έφαγες κάρτα, the great eye is watching you, πρόσεχε, τέλος", αυτοί που δεν πολύ ασχολούνταν και εγώ που καθόμουν και έγραφα σεντόνια στο μέλος για να του εξηγήσω τον λόγο που αναγκάστηκα να του δώσω κάρτα. Μάντεψε ποιος ήταν ο... φασίστας του forum.... :turn:

Με ενοχλεί που όταν βγαίνει νέο cpu/κινητο/ελικόπτερο η φρασεολογία είναι του στυλ: "ρίχνει ξύλο στα αντίπαλα cpu/κινηρα/ελικοπτερα"

Αλλά με μίσος λες και έχουν μετοχες και το άλλο το απεχθάνονται..

εμενα με ενοχλουν οι αγγλιες με τις υπερβολικα υψηλες τιμες (εχουν ενα παραλογισμο μεαα τους καποιοι απλα δεν θελουν να πουλησουν) και οι υπερβολικα χαμηλες τιμες γτ κατι που ισως ενδαιφεριε φευγει στο λεπτο!!προτεινω μια χρονικη καθυστερηση στο ανοιγμα μιας αγγελιας οσον αφορα τις υπερβολικα χαμηλες τιμες (μια ωρα καθυστερηση στο ανοιγμα για ολες τις αγγελιες).για τις υπερβολικα υψηλες τι να πω?αλλαγμα μυαλου?:beer:

επισης καποιοι δεν εχουν την αισθηση του χιουμορ.μερικες φορες και η υπερβολη και το να εισαι απολυτος σε καποια πραγματα ειναι χιουμορ, αλλα ειπαμε για εναν mod/admin ιδια μετρα και σταθμα=αδυνατον. απανταω εμμεσως στο qbiefox. οταν λεμε για ολους εννοουμε ολους?

αλλα ειπαμε για εναν mod/admin ιδια μετρα και σταθμα=αδυνατον

Πότε το είπαμε αυτό?

οταν λεμε για ολους εννοουμε ολους?

Έχεις δει να κάνω διακρίσεις?

Πάντως δεν κατάλαβα με ποιο τρόπο μου απαντάς... Ίσως να ήταν καλύτερο να επαναδιατυπώσεις, γιατί ειλικρινά δεν σε πιάνω.

αναδιατυπωνω λοιπον.μετα απο 2 περιστατικα με εμενα και εναν φιλο απο δω μεσα, μου εχεις αφησει ατυην την εντυπωση η καλυτερα ''γευση''.αλλα μετρα και αλλα σταθμα.δεν ισχυουν τα ιδια για ολους.οσον αφορα παντα τα ''κατσαδιασματα''(κοινως καρτουλες) που μοιραζεις.οτνα λες δεν το δα...και δεν μπορω να βλεπω τα παντα...μηπως πρεπει να γινω mod στη θεση του mod?η κανουμε μια δουλεια σωστα η οχι...αλλα ειπαμε ''γευση'' (ενοχληση) δεν ειναι αποψη.και δεν θελω να το κανω αποψη.ας το αφησουμε εκει γιατι τα παραδειγματα δεν τοσα πολλα για να διαμορφωσουν τεκμηριωμενη αποψη.:flag:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.