Jump to content

Τι σας ενοχλεί στο φόρουμ!

sstav

Recommended Posts

μου την σπαει που υπαρχει αυτο το thread.Τι θα πει "Τι σας ενοχλεί στο φόρουμ!"??

Στο thelab.gr βρησκεστε κυριοι!

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply
Ο ευ-ατός μου!

Κάποιες φορές θα μου έριχνα ban!

Μη του βάζεις ιδέεεες...

:p

Είναι τυχαίο το ότι κανείς ακόμη δεν έχει πειράξει τον Αστροφόρουμ?

Οι φωτογραφίες με ανάλυση 50000000000000000χ10000000000000000 σε φαση μάλιστα να περιμένω να αλλάξει σελίδα το νήμα για να μπω να διαβάσω :X:

Οι φωτογραφίες με ανάλυση 50000000000000000χ10000000000000000 σε φαση μάλιστα να περιμένω να αλλάξει σελίδα το νήμα για να μπω να διαβάσω :X:

something like this?

Troll%20Huge%202.jpg

O Ντινόπουλος καλά είναι, ο μήτσος [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] που δεν αλλάζει λάστιχα με εκνευρίζει!!!

[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] έχω εδώ την ξαδέρφη μου με 5 αεροσυνοδούς φίλες της 24 ετών, ΘΕΣ?

O Ντινόπουλος καλά είναι, ο μήτσος [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] που δεν αλλάζει λάστιχα με εκνευρίζει!!!

[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] έχω εδώ την ξαδέρφη μου με 5 αεροσυνοδούς φίλες της 24 ετών, ΘΕΣ?

24 ετων ειναι η καθεμια η στο συνολο ολες μαζι ειναι 24 ετων; Στην δευτερη περιπτωση σε θελω για πελατη σιγουρα...

Αυτό παίζει να είναι και trap, έχουν πέσει τα standards των αεροπορικών εταιριών :p

24 ετων ειναι η καθεμια η στο συνολο ολες μαζι ειναι 24 ετων; Στην δευτερη περιπτωση σε θελω για πελατη σιγουρα...

Όχι τόσο ώστε να προσλαμβάνουν ανήλικα :hehe:

Μου τη σπάει που δεν γράφει πια ο nicoc89
και εμένα, είχε σεξυ avatar :red:

μου τη σπάει που δεν έχουμε σχεδιαστές/αρχιτέκτονες/φωτογράφους αληθινούς με Eizo οθόνες, μέχρι και Coloredge/ NEC Spectraview / HP DreamColor / Lacie 324i να κοντράρουμε τα ICC profiles μας :sarcastic:

και εμένα, είχε σεξυ avatar :red:

μου τη σπάει που δεν έχουμε σχεδιαστές/αρχιτέκτονες/φωτογράφους αληθινούς με Eizo οθόνες, μέχρι και Coloredge/ NEC Spectraview / HP DreamColor / Lacie 324i να κοντράρουμε τα ICC profiles μας :sarcastic:

QUE!?

Με ενοχλούν τα σχόλια (for post count+1) στις ειδήσεις για νέα τροφοδοτικά:"Ανυπομονώ να τα δω τι πιάνουν στον φαγάνα!" και για τις ψύχτρες: "Ανυπομονώ να δω τι κάνει στο Jalapeno"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.