Jump to content

S.O.S ssd.......

hulk17

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Και ενω δουλευει αερινα ο corsair force 120 και ενω εχω κατεβασει firmware για κωδικοποιητη crystal audio κανω επανεκινηση με το φλασακι πανω στον υπολογιστη και μαλλον το διαβασε και ο δισκος και τσααααααααακ παπαλα ο ssd.Δεν φενεται πουθενα.Βρε τι bios update εκανα στην x58-ud5 τι σε αλλον υπολογιστη τον κουμπωσα, τιποτα μηδεν.Εχετε καμια ιδεα πως θα τον επαναφερω και εαν γινεται η παω για αλλον ετσι απλα? Παλι καλα που ειχα μονο το λειτουργικο εκει μεσα.:rip:

Δοκίμασε μπας και τον δεις από Live cd linux, σε ide mode. Αν δεν τον βλέπεις ούτε έτσι, έφαγε Panic lock, RMA.

Για το θεμα RMA να το κοιταξω μεσω του καταστηματος που εκανα την αγορα(msystems) η με την corsair μεσω mail κλπ?

Επειδή το συγκεκριμένο κατάστημα είναι εξαιρετικό, δοκίμασε πρώτα με αυτούς. Αν δεν βγάλεις άκρη, πράγμα αδύνατον, μιλάς με corsair.

Ευχαριστω πολυ Νοdsl ξεαγχωθηκα...ευτυχως ισχυει ακομα η εγγυηση.Να σαι καλα!230euro ειχα σκασει.............

Δοκίμασες με κάποια live linux διανομή? Μου έχει τύχει ΑΦΑΝΤΟΙ δίσκοι να εμφανίζονται δια μαγείας και έπειτα να λειτουργούν κανονικά!

Linux οχι δεν εχω σε καποιο συστημα μου.Τον πηγα πισω και μου ειπαν οτι θα αντικατασταθει μολις τον τσεκαρουν.

Δε χρειαζόταν να έχεις. Απλό boot μπορούσες να κάνεις με μια live διανομή από φλασάκι ή cd. (χωρίς εγκατάσταση!!!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.