kostas17peristeri Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2012 καλημερα εχω παρει πριν δυο τρεις μερες εναν ssd και λειτουργει κομπλε αλλα στο everest ultimate δεν εμφανιζει την θερμοκρασια του λες και δεν τον αναγνωριζει και επισης στο hard disk sentinel δεν δειχνει το health του ενω το performance μου λεει οτι ειναι οκαν μπορει να βοηθησει καποιοσ μην παθω καμια ζημιαευχαριστω :help1:
vagsk Αύγουστος 1, 2012 #4 Αύγουστος 1, 2012 Οι SSD δεν αναπτύσσουν υψηλές θερμοκρασίες όπως οι μηχανικοί. Και σε μένα πολλά προγράμματα δεν βλέπουν την θερμοκρασία στον SSD. Χαλάρωσε λίγο.
kostas17peristeri Αύγουστος 1, 2012 Author #5 Αύγουστος 1, 2012 θερμοκρασια στο hard disk sentinel βλεπει στους 30 βαθμουσ το health δε βλεπει εκει και γραφει αυτο The status of the solid state disk is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found. The health is determined by SSD specific attribute(s): 233 Media Wearout IndicatorIt is recommended to backup immediately to prevent data loss.χαλαρος ειμαι απλα δεν ξερω και ρωταω
jax7480 Αύγουστος 1, 2012 #6 Αύγουστος 1, 2012 Ο Agility 3 δεν έχει status για την θερμοκρασία του. Όχι πως χρειάζεται δηλαδή...Για το health, κατέβασε αυτό και τσέκαρέ τοSSDLife download page - freeware, professional and portable version downloads.
kostas17peristeri Αύγουστος 1, 2012 Author #7 Αύγουστος 1, 2012 ωραια στο ενα εμφανιζει την θερμοκρασια και το performance και στο αλλο το health σε ευχαριστω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.