Jump to content

Broadcast

folias

Recommended Posts

χερετε θα ηθελα μου πειτε τι προγραμμα να βαλω για να εχω broadcast radio μεσο server εχω δοκιμασει virtual sam jazler το τελευταιο δεν βρικα ρυθμισεις για να εχω μικροφωνο και σωστο ρυθμισα ηχου εχει μεινη κανενα αλλο και να μην μου κανει τοσες διακοπες οπως το virtual?

ασ το διορθωσω λιγο εχω εκπομπη μεσω ιντερνετ σε ραδιο τελευταια με το virtual αν και κατεβασα klbs στα 96 ειχα πολλες διακοπες μεταδωσεις

ευχαριστω εκ προτερων

ειμαι αρκετα χρονια dj για να μπορω πλεον να ξεχοριζω της κατηγοριες τραγουδιων αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτο η ποιοτητα που βγαζω δεν μου αρεσει.δεν χρησημοποιω καποιον τρακτορ το ποιο βολικο ειναι μεχρις στιγμης ειναι το virtual αλλα ειναι πολυ αυτοματοποιιμενα θελω κατι παραπανω απο αυτο .το σαμ παλι καλο αλλα κανει αποτομο κοψιμο στα τραγουδια οταν βαζω λιστα αν εχετε και ξερετε να προτινετε κατι καλος .,επισης τωρα δοκιμαζω magamix 2012 αλλα και παλι δεν μου κανει αυτο το τικ μεσα μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.