argy1 Αύγουστος 2, 2012 Author #21 Αύγουστος 2, 2012 Ετρεξα και BlueScreenView και μου λεει memory_management οπως ειπε και ο dimitris_s.Ρε παιδια αν πω οτι αλλαζω ραμ ποιες πρεπει να παρω? Εχω 2x1gb geil black dragon αυτες θα ειναι ενταξει?
nucleus Αύγουστος 2, 2012 #22 Αύγουστος 2, 2012 Σημερα ενω πηγα να εγκαταστησω ξανα driver για πληκτρολογιο/ποντικι (arctosa/abyssus) πηγε να εγκαταστησει και ενημερωσεις για το netframework 4(ενω τοσες μερες ελεγε πως δεν υπαρχουν ενημερωσεις) και εκλεισε με τον ιδιο τροπο.Οριστε και δυο φωτογραφιες με τα σφλματα.Τελικα το net framework δειχνει να ειναι εγκατεστημενο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι η εγκατασταση εγινε σωστα.. Έχεις εγκατεστημένο τον ΙΙS(ο web server της microsoft) στο pc σου?Aν όχι λογικό να πετά προειδοποίηση το ASP.NET μια και χρειάζεται τον IIS για να εγκατασταθεί.Το ASP.NET είναι εργαλείο για developers δεν επηρεάζει τίποτα στον υπολογιστή σου. Για το δεύτερο screenshot έχεις επιβάλει quota στον δίσκο C: ?Επιλέγεις τον δίσκο που αναφέρει και πας στις Ιδιότητες(Properties) μετά επιλέγεις το tab Quota (σε ελληνικά ίσως το λένε Όρια Χρήσης).Για δες τις Ρυθμίσεις πατώντας το button .Αν είναι απενεργοποιημένα θα πρέπει να είναι όπως στο screenshot Για το λάθος με το αηδονόκαστρο είναι προειδοποίηση καταρχήν.Το site αυτό δεν αντιστοιχεί σε κάποια IP οπότε πέταξε προειδοποίηση.Το επισκέφτηκες με κάποιο τρόπο?
argy1 Αύγουστος 3, 2012 Author #23 Αύγουστος 3, 2012 Λοιπον επειδη ψιλομπερδευτηκα,το ISS πρεπει να το εγκαταστησω? Τα ορια χρησης δισκου δεν ειναι ενεργοποιημενα και οσο για το ahdonokastro δεν εχω μπει ποτε σε κατι τετοιο.
swatoner Αύγουστος 3, 2012 #24 Αύγουστος 3, 2012 Τι έχεις στήσει στο pc σου για να σου κάνει τόσα tcp requests γενικά;Έστησες τίποτα apache?asp? τι στο καλό;
argy1 Αύγουστος 3, 2012 Author #25 Αύγουστος 3, 2012 Οχι,πιο παλια ειχα ψιλοσκαλιξει το μοντεμ απο ubuntu αλλα μετα απο φορματ και ρεσετ στο μοντεμ δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο προβλημα.
argy1 Αύγουστος 3, 2012 Author #26 Αύγουστος 3, 2012 Μηπως ειναι στοιχειομενο? Υπαρχει περιπτωση ολα αυτα τα restart και τα σφαλματα να ειναι απο κομμενo καλωδιo sata?
swatoner Αύγουστος 3, 2012 #27 Αύγουστος 3, 2012 Δεν γίνεται να σου πετάει asp error χωρίς να το έχεις εγκατάσταση. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
argy1 Αύγουστος 5, 2012 Author #29 Αύγουστος 5, 2012 Δοκιμασα και με ενα dim ραμ και παλι το ιδιο.. Μου εβγαλε αυτο το σφαλμα:Όνομα αρχείου καταγραφής:Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/AdminΠροέλευση: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracingΗμερομηνία: 5/8/2012 3:32:41 μμΑναγνωριστικό συμβάντος:3Κατηγορία εργασιών:Περίοδος λειτουργίαςΕπίπεδο: ΣφάλμαΛέξεις-κλειδιά:Περίοδος λειτουργίαςΧρήστης: SYSTEMΥπολογιστής: EVGA-PCΠεριγραφή:Η περίοδος λειτουργίας "Microsoft Security Client OOBE" διακόπηκε με το ακόλουθο σφάλμα: 0xC000000DXml συμβάντος:<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing" Guid="{B675EC37-BDB6-4648-BC92-F3FDC74D3CA2}" /> <EventID>3</EventID> <Version>0</Version> <Level>2</Level> <Task>2</Task> <Opcode>14</Opcode> <Keywords>0x8000000000000010</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2012-08-05T12:32:41.287600000Z" /> <EventRecordID>35</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="4" ThreadID="164" /> <Channel>Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/Admin</Channel> <Computer>EVGA-PC</Computer> <Security UserID="S-1-5-18" /> </System> <EventData> <Data Name="SessionName">Microsoft Security Client OOBE</Data> <Data Name="FileName">C:\ProgramData\Microsoft\Microsoft Security Client\Support\EppOobe.etl</Data> <Data Name="ErrorCode">3221225485</Data> <Data Name="LoggingMode">5</Data> </EventData></Event>Tωρα απεγκατεστησα το microsoft secyrity essential μηπως την κανει αυτο την δουλεια.
Alexgk Αύγουστος 6, 2012 #30 Αύγουστος 6, 2012 Γιατί δε βάζεις ένα live ubuntu cd να κάνεις boot από αυτό και να δεις αν κάνει τα ίδια σε περιβάλλον Linux;
argy1 Αύγουστος 6, 2012 Author #31 Αύγουστος 6, 2012 Εχω ubuntu σε dualboot,με linux λειτουργει χωρις προβληματα και γι'αυτο πιστευω οτι ειναι θεμα software.Βεβαια τα linux δεν ζοριζουν τοσο πολυ το hardware οποτε ισως να ειναι κατι που απλα δεν φαινεται γιατι δεν λειτουργει στο μεγιστο.
swatoner Αύγουστος 6, 2012 #32 Αύγουστος 6, 2012 Επειδή απο screenshot είδα οτι έχεις εγκαταστήσει αρκετά πραγματάκια. Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε στο πρόβλημά σου άλλο.Θέλει format. Τίποτα απολύτως εγκατάσταση απο software. Ούτε Daemon, ούτε Steam ούτε drivers.Windows update μόνο και drivers απο εκεί. Οτι δεν βρει το windows update τότε μόνο εγκατάσταση απο κατασκευαστή + την κάρτα γραφικών.Και σιγά σιγά και ένα ένα θα βρείς τι σου σκάει και σου παρουσιάζει πρόβλημα.Εξαποστάσεως άλλη βοήθεια όπως είναι στημένο το pc σου δεν νομίζω να καταφέρει να σου δώσει κανείς.
argy1 Αύγουστος 9, 2012 Author #33 Αύγουστος 9, 2012 Ρε παιδια τωρα πhγα να εγκαταστησω μονο τα Ubuntu και εκλεισε το pc παλι την στιγμη που εκανε φορματ στον δισκο.Λετε για ολα αυτα τα σφαλματα και τα ακυρα retsart/μπλε οθονες με αιτια memory management να φταιει ο ssd και αν ναι υπαρχει τροπος να το επιβεβαιωσω? Ο δισκος ειναι ocz octane 64gb sata II.
swatoner Αύγουστος 9, 2012 #34 Αύγουστος 9, 2012 Δοκίμασε με άλλο δίσκο. Πολύ πιθανόν να είναι ο δίσκος
argy1 Αύγουστος 11, 2012 Author #35 Αύγουστος 11, 2012 Λοιπον εχω νεα,δοκιμασα με αλλο δισκο αλλα και τον ιδιο δισκο σε αλλο συστημα και ειναι οκ.Εκανα ενα καθαρο install και εγκατεστησα μονο τις ενημερωσεις.Ο υπολογιστης λειτουργουσε αψογα.Μετα απο λιγες μερες ειπα να δοκιμαζω σιγα-σιγα τα προγραμματα και τους driver που εγκαθιστουσα για να δω τι φταιει.Δεν προλαβα να δοκιμασω και πολλα μιας και μολις εγκατεστησα τους οδηγους της καρτας γραφικων και πηγα να κανω αξιολογιση συστηματος εφαγα μπλε οθονη με τον κωδικο 0x000000A. Η καρτα γραφικων μου ειναι η 9800GT και πηγα να περασω την εκδοση "301.42-desktop-win7-winvista-64bit-english-whql"
Alexgk Σεπτέμβριος 5, 2012 #36 Σεπτέμβριος 5, 2012 Λοιπον εχω νεα,δοκιμασα με αλλο δισκο αλλα και τον ιδιο δισκο σε αλλο συστημα και ειναι οκ.Εκανα ενα καθαρο install και εγκατεστησα μονο τις ενημερωσεις.Ο υπολογιστης λειτουργουσε αψογα.Μετα απο λιγες μερες ειπα να δοκιμαζω σιγα-σιγα τα προγραμματα και τους driver που εγκαθιστουσα για να δω τι φταιει.Δεν προλαβα να δοκιμασω και πολλα μιας και μολις εγκατεστησα τους οδηγους της καρτας γραφικων και πηγα να κανω αξιολογιση συστηματος εφαγα μπλε οθονη με τον κωδικο 0x000000A. Η καρτα γραφικων μου ειναι η 9800GT και πηγα να περασω την εκδοση "301.42-desktop-win7-winvista-64bit-english-whql"Αν δεν κάνεις αξιολόγηση συστήματος πετάει μπλε οθόνη; Αν όχι, ίσως κάτι κολάει στην αξιολόγηση. Κάνε ένα stress test στην κάρτα.
argy1 Σεπτέμβριος 5, 2012 Author #37 Σεπτέμβριος 5, 2012 Το προβλημμα τελικα ηταν αυτο http://www.thelab.gr/mitrikes-gia-intel-epeksergastes/allagi-mobo-110840-4.html#post1063328622
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.