Jump to content

Σφαλμα

argy1

Recommended Posts

Γενικα τωρα τελευταια εχω πολλα σφαλματα στο pc και προσπαθω να βρω τι ακριβως φταιει και γι'αυτο ζηταω την βοηθεια σας ανοιγοντας ενα ακομη θεμα.Σημερα ενω εκανα περιηγηση και πηγα να κατεβω στην σελιδα με την ροδελα του ποντικιου σβηνει παλι η οθονη (σαν να εβγαλα το pc απο την πριζα) και εκκινει ξανα.Εχω στο συνημενο αρχειο ενα περιεργο σφαλμα που βρηκα με τον κωδικο 0xC000000D.Μου εκανε εντυπωση οτι αυτο το σφαλμα σχετιζεται με μηχανηματα που εχουν macintosh και απ'οτι ξερω αυτη η μητρικη στο παρελθον απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη ειχε χρησιμοποιηθει για macintosh..

post-16086-1416076445,627_thumb.jpg

Kαι ενα ακομη σφαλμα..

Όνομα αρχείου καταγραφής:System

Προέλευση: Microsoft-Windows-WER-SystemErrorReporting

Ημερομηνία: 31/7/2012 6:10:22 μμ

Αναγνωριστικό συμβάντος:1001

Κατηγορία εργασιών:Καμία

Επίπεδο: Σφάλμα

Λέξεις-κλειδιά:Κλασική

Χρήστης: Δ/Υ

Υπολογιστής: EVGA-PC

Περιγραφή:

Έγινε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά από έλεγχο σφαλμάτων. Ο έλεγχος σφαλμάτων ήταν: 0x0000001a (0x0000000000000411, 0xfffff68000027798, 0x9310000006c1e886, 0xfffff6fd4001b0f1). Αποθηκεύτηκε αρχείο αποτύπωσης στο: C:\Windows\MEMORY.DMP. Αναγνωριστικό αναφοράς: 073112-20092-01.

Εχω τρεξει πολλες φορες memtest και ειναι οκ.Επισης εχω αλλα δυο σφαλματα (και restart) :suicide2:

1.Όνομα αρχείου καταγραφής:Microsoft-Windows-Dhcp-Client/Admin

Προέλευση: Microsoft-Windows-Dhcp-Client

Ημερομηνία: 31/7/2012 6:28:14 μμ

Αναγνωριστικό συμβάντος:1001

Κατηγορία εργασιών:Συμβάν κατάστασης ρύθμισης παραμέτρων διεύθυνσης

Λέξεις-κλειδιά:

Χρήστης: LOCAL SERVICE

Περιγραφή:

Δεν έχει αποδοθεί διεύθυνση στον υπολογιστή σας από το δίκτυο (από το διακομιστή DHCP) για την κάρτα δικτύου της οποίας η διεύθυνση στο δίκτυο είναι 0x00044B00D382. Παρουσιάστηκε το ακόλουθο σφάλμα: 0x79. Ο υπολογιστής σας θα συνεχίσει μόνος του την προσπάθεια για την απόκτηση μιας διεύθυνσης από το διακομιστή DHCP.

2.Όνομα αρχείου καταγραφής:Application

Προέλευση: Application Error

Ημερομηνία: 31/7/2012 6:38:47 μμ

Αναγνωριστικό συμβάντος:1000

Κατηγορία εργασιών:(100)

Λέξεις-κλειδιά:Κλασική

Χρήστης: Δ/Υ

Περιγραφή:

Όνομα ελαττωματικής εφαρμογής Explorer.EXE, έκδοση 6.1.7601.17567, χρονική σήμανση 0x4d672ee4

Όνομα ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας DUser.dll, έκδοση 6.1.7600.16385, χρονική σήμανση 0x4a5bdf26

Κωδικός εξαίρεσης: 0xc0000005

Μετατόπιση σφάλματος: 0x000000000000244d

Αναγνωριστικό ελαττωματικής διεργασίας: 0x730

Χρόνος έναρξης ελαττωματικής εφαρμογής: 0x01cd6f32790eb7a0

Διαδρομή ελαττωματικής εφαρμογής: C:\Windows\Explorer.EXE

Διαδρομή ελλατωματικής λειτουργικής μονάδας:C:\Windows\system32\DUser.dll

Αναγνωριστικό αναφοράς:d112d210-db25-11e1-82a2-caa811965f7b

Tα αρχεία από C:\windows\minidump δεν μπορω να τα ανεβασω στα συνημενα μου γραφει invalid file,πως αλλιως μπορω να σας τα δειξω?

Το memory.dmp δεν το βρισκω..

EDIT: Το memory.dmp δεν υπαρχει!

Tα αρχεία από C:\windows\minidump δεν μπορω να τα ανεβασω στα συνημενα μου γραφει invalid file,πως αλλιως μπορω να σας τα δειξω?

Το memory.dmp δεν το βρισκω..

EDIT: Το memory.dmp δεν υπαρχει!

ΟΚ, ανέβασε τα minidump κάπου online (zipped), π.χ skydrive, rapidshare κτλ.

Ετρεξα ξανα το memtest και δεν εβγαλε error.Ειναι σιγουρο οτι φταινε οι μνημες? Αν ειμαστε σιγουροι να δοκιμασω να τις πειραξω λιγο στα timing ή στο ρευμα?

Ετρεξα ξανα το memtest και δεν εβγαλε error.Ειναι σιγουρο οτι φταινε οι μνημες? Αν ειμαστε σιγουροι να δοκιμασω να τις πειραξω λιγο στα timing ή στο ρευμα?

Έτρεξες το memtest που σου έδωσα στο link; Άστο καλύτερα να τρέχει όλο το βράδυ πριν σιγουρευτούμε.

Και ενα ακομη σημερα ενω επαιζα MW3

Όνομα αρχείου καταγραφής:Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/Admin

Προέλευση: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing

Ημερομηνία: 1/8/2012 9:44:43 πμ

Αναγνωριστικό συμβάντος:3

Κατηγορία εργασιών:Περίοδος λειτουργίας

Λέξεις-κλειδιά:Περίοδος λειτουργίας

Χρήστης: SYSTEM

Περιγραφή:

Η περίοδος λειτουργίας "Microsoft Security Client OOBE" διακόπηκε με το ακόλουθο σφάλμα: 0xC000000D

To μεμεστ ολο το βραδυ δεν εβγαλε τιποτα..

Σημερα ενω πηγα να εγκαταστησω ξανα driver για πληκτρολογιο/ποντικι (arctosa/abyssus) πηγε να εγκαταστησει και ενημερωσεις για το netframework 4(ενω τοσες μερες ελεγε πως δεν υπαρχουν ενημερωσεις) και εκλεισε με τον ιδιο τροπο.Οριστε και δυο φωτογραφιες με τα σφλματα.Τελικα το net framework δειχνει να ειναι εγκατεστημενο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι η εγκατασταση εγινε σωστα..

post-16086-1416076450,3038_thumb.jpg

post-16086-1416076450,5045_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.