lefteriz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2012 Χαιρετώ... Χρειάζομαι τα φώτα σας. Ο κουμπάρος μου θέλει να πάρει τηλεσκόπιο, να ασχοληθεί. Όριο τιμής βαριά βαριά 1000 ευρώ. Τι και πώς;;; Χρειάζεται να ρωτήσω κάτι άλλο; Επίσης, μιας και έχω την Νikon SLR, αυτά τα δυο πως παντρεύοντε;;;;; ο κουμπάρος μένει Ολλανδία, η αγορά θα γίνει εκεί. Όποιος γνωρίζει ας δώσει μια χείρα βοηθείας Έχω δει εδώ φωτος από μερικούς, νομίζω [MENTION=1166]planetman[/MENTION] ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2012 τι χρηση θελει να του κανει ; τι θελει να παρακολουθει ;οσον αφορα για το αλλο , υπαρχουν μοντουρες αναλογα το τηλεσκοπιο Rings λεγονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιούλιος 31, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Ξεκίνα από εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούλιος 31, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 φιλε Gomar δεν γνωρίζω ακριβώς τι θέλει, θα τον ρωτήσω.Ευχαριστώ για το λινκ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούλιος 31, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Με σειρά ποιότητας:Meade Instruments - Telescopes, Solar Telescopes, Accessories, Telescopes by MeadeCelestron Telescopes, Telescope Accessories, Outdoor and Scientific Products by Celestronhttp://www.skywatcher.com/Οδηγοί επιλογής:Choosing a TelescopeHow to Choose a Telescope Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 31, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Καπου ειχα διαβασει πως θα χρειαστει και ενα καλο σετ κυαλιων αν προκειται να ασχοληθει με αυτοedit, τελικα το γραφει και στο λινκ, εχω 7 χ35 σου προτεινω να παρεις κατι απο 10χ50 και πανω απαραιτητα με βαση για τριποδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 31, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 πρωτα πρεπει να μαθεις για τι χρηση το θελει κ μετα να αρχισεις να ψαχνεσαι..θα θελει μονιμη εγκατασταση? θα το μετακινει? θα μετραει διπλα αστρα? θα φωτογραφιζει? θα θελει απλα να χαζευει ουρανο? η πολυκατοικιες απεναντι; δεν ειναι ετσι απλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Αύγουστος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Εμένα η γνώμη μου είναι να ξεκινήσει με κάτι οικονομικό αν δεν έχει ξανασχοληθεί και αν τον τραβήξει το αντικείμενο να πάει σε κάτι καλό.Εδώ: SEBEN Online - Fernglser, Fernglas, Fernglaeser, Teleskope, Spektiv, Teleskop, Spektive, Binoculars, Nightvision, Nachtsichtgerte, Nachtsichtgerte μπορεί να δει κάποια μοντέλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.