lefteriz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2012 Χαιρετώ... Χρειάζομαι τα φώτα σας. Ο κουμπάρος μου θέλει να πάρει τηλεσκόπιο, να ασχοληθεί. Όριο τιμής βαριά βαριά 1000 ευρώ. Τι και πώς;;; Χρειάζεται να ρωτήσω κάτι άλλο; Επίσης, μιας και έχω την Νikon SLR, αυτά τα δυο πως παντρεύοντε;;;;; ο κουμπάρος μένει Ολλανδία, η αγορά θα γίνει εκεί. Όποιος γνωρίζει ας δώσει μια χείρα βοηθείας Έχω δει εδώ φωτος από μερικούς, νομίζω [MENTION=1166]planetman[/MENTION] ????
GoMaR Ιούλιος 30, 2012 #2 Ιούλιος 30, 2012 τι χρηση θελει να του κανει ; τι θελει να παρακολουθει ;οσον αφορα για το αλλο , υπαρχουν μοντουρες αναλογα το τηλεσκοπιο Rings λεγονται
lefteriz Ιούλιος 31, 2012 Author #4 Ιούλιος 31, 2012 φιλε Gomar δεν γνωρίζω ακριβώς τι θέλει, θα τον ρωτήσω.Ευχαριστώ για το λινκ!!
Tsene Ιούλιος 31, 2012 #5 Ιούλιος 31, 2012 Με σειρά ποιότητας:Meade Instruments - Telescopes, Solar Telescopes, Accessories, Telescopes by MeadeCelestron Telescopes, Telescope Accessories, Outdoor and Scientific Products by Celestronhttp://www.skywatcher.com/Οδηγοί επιλογής:Choosing a TelescopeHow to Choose a Telescope
SirDiman Ιούλιος 31, 2012 #6 Ιούλιος 31, 2012 Καπου ειχα διαβασει πως θα χρειαστει και ενα καλο σετ κυαλιων αν προκειται να ασχοληθει με αυτοedit, τελικα το γραφει και στο λινκ, εχω 7 χ35 σου προτεινω να παρεις κατι απο 10χ50 και πανω απαραιτητα με βαση για τριποδο
GoMaR Ιούλιος 31, 2012 #7 Ιούλιος 31, 2012 πρωτα πρεπει να μαθεις για τι χρηση το θελει κ μετα να αρχισεις να ψαχνεσαι..θα θελει μονιμη εγκατασταση? θα το μετακινει? θα μετραει διπλα αστρα? θα φωτογραφιζει? θα θελει απλα να χαζευει ουρανο? η πολυκατοικιες απεναντι; δεν ειναι ετσι απλο.
konservas Αύγουστος 3, 2012 #8 Αύγουστος 3, 2012 Εμένα η γνώμη μου είναι να ξεκινήσει με κάτι οικονομικό αν δεν έχει ξανασχοληθεί και αν τον τραβήξει το αντικείμενο να πάει σε κάτι καλό.Εδώ: SEBEN Online - Fernglser, Fernglas, Fernglaeser, Teleskope, Spektiv, Teleskop, Spektive, Binoculars, Nightvision, Nachtsichtgerte, Nachtsichtgerte μπορεί να δει κάποια μοντέλα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.