Mitos175 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2012 Καλησπερα παιδια.Πηγα να αλλαξω παστα και καταλαθος πεταξα το ενα pad που εικε κατω απο ενα ψυκτρακι.Αμα βαλω κανονικα παστα θα εχει θεμα ?
YDinopoulos Ιούλιος 29, 2012 #2 Ιούλιος 29, 2012 Ισως να μην παταει 100% Μιλαμε για καρτα γραφικων η κατι σε τσιπσετ/μνημη ;
Mitos175 Ιούλιος 29, 2012 Author #3 Ιούλιος 29, 2012 Ισως να μην παταει 100% Μιλαμε για καρτα γραφικων η κατι σε τσιπσετ/μνημη ;Τι εννοεις?
Mitos175 Ιούλιος 29, 2012 Author #5 Ιούλιος 29, 2012 Που πηγες να αλλαξεις παστα βρε ; Στην καρτα γραφικων προφανως Μολίς εβγαλα την ψυκτρα ειχε και αλλα ενα ψυκτρακι απο την περιεργια μου το εβγαλα και εγω και δεν προσεξα οτι ειχε thermal pad απο κατω το οποιο εφυγε για την πλακα του και εχει μεινει το ψυκτρακι γυμνο. Πρεπει να μπει pad οπως και διποτε?
Predator_Crack Ιούλιος 30, 2012 #7 Ιούλιος 30, 2012 Υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν πάστα αντί thermal pad στα τσιπάκια μνήμης των καρτών αλλά άν θές την γνώμη μου καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ότι είχε και πρίν. Γενικά στην περίπτωση των vrms θές Pad για αποφυγή προβλημάτων ..π.χ να τσσουλίσει πάστα αριστερά δεξιά και να πέσει σε κολλήσεις και άλλα πάνω στο PCB. Επίσης κολλούν κατα κάποιον τρόπο πάνω στα vrm σε σχέση με την πάστα οπότε και είναι και πιό κατάλληλες. Τσέκαρε skroutz ή best price να δείς τί υπάρχει από thermal pad. Τέλος κοίτα να πάρεις ίδιο/σχεδόν ίδιο "πάχος" pad για τα καλύτερα αποτελέσματα.12
Mitos175 Ιούλιος 30, 2012 Author #8 Ιούλιος 30, 2012 Το θεμα ειναι οτι θελω αμεσα και δεν βλεπω κατι σε θεσσαλονικη :/
vagsk Ιούλιος 30, 2012 #9 Ιούλιος 30, 2012 Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με αυτό εδώhac.gr - Online StoreΤώρα Θεσσαλονίκη που είσαι κάνε καμια βόλτα στην Εθνικής Αμύνης μήπως έχει κάποιο από τα μαγαζιά εκεί αν και από ότι θυμάμαι αγγίζουν τα όρια της κλεψιάς κάποιοι τύποι εκεί με τις τιμές τους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.