Jump to content

αγορα καρτας με συγκεκριμενο budget

kostas17peristeri

Recommended Posts

1.Τι παιχνιδια παιζεις?

2.Σε τι αναλυση παιζεις?

3.Κοιτας μονο για καινουργια η και για μεταχειρισμενη??

Και τα δυο ακόμα παίζω μόνο λολ αλλα θέλω να αρχίσω να παίζω και αλλα παραπάνω τώρα δε ξέρω τι αλλα γενικα να πάρω κάτι άλλο πές μου και καινούργια και μεταχειρισμένη τι προτείνεις ;

Κατά την γνωμη μου κοιτας για αρχη σε 9800gt,gts450,gtx260,hd4870 οπου τις βρισκεις συνηθως να κυμαινονται 40-60.Με λιγοτερα € παιζουν καρτες για htpc οπου δεν θα σε καλυψουν ουτε στο LOL.Αλλα πες μια και την αναλυση σου.

Με δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και ιδιοτητες(αν θυμαμαι καλα γτ σκαλωσα τωρα) βλεπεις σε τι αναλυση εισαι.Κατά πασα πιθανοτητα αυτή θα ναι και η native της οθονης.

Τωρα για μαγαζια που πουλανε μεταχειρισμενες αυτά που ξερω είναι το eshop αλλα και το πλαισιο(εκει προσοχη γτ παιζουν πολλες ανακατασκευασμενες).Επισης μπορεις να κοιταξεις στις αγγελιες εδώ στο lab,στο insomnia και στο hwbox.

καλημερα ολεσ οι καρτεσ ειχαν 85 και πανω που μου ειπεσς να δω.εκτος αν εχεις καποιο λινκ να μου δειξεισ που τις βρηκεσ.

οποτε το θεμα ξαναυπαρχει ψαχνω καρτα γραφικων απο 40-55 ευρω μεταχειρισμενη ή καινουργια

καλημερα ολεσ οι καρτεσ ειχαν 85 και πανω που μου ειπεσς να δω.εκτος αν εχεις καποιο λινκ να μου δειξεισ που τις βρηκεσ.

οποτε το θεμα ξαναυπαρχει ψαχνω καρτα γραφικων απο 40-55 ευρω μεταχειρισμενη ή καινουργια

Φιλε μου πριν κανα μηνα περιπου υπηρχε αγγελια οπου παλικαρι εδινε 2 η 3 gts450 γυρω στο 50αρικο αλλα φυγανε γρηγορα.Λιγο υπομονη και θα βρεις κατι στην σωστη τιμη.Btw στο insomnia κοιταξες? Εχει ολοκληρο section με καρτες γραφικων.

insomnia ειμαι χρονια εγγεγραμενος και κοιταω συνεχεια ελπιζω να βρω κατι οποτε θα δουμε απλα δεν ξερω τι να κοιταω για καρτα πωσ να κινηθω γενικα δεν πολυ ασχολουμε με καρτες γι αυτο

+100000 στα απανω αλλα δες αν το τροφοδοτικο σου ειναι γυρω στα 450-500w για να σαι σιγουρος οτι θα σε καλυψει.Επισης κοιτα αν εχει 6πινα βυσματα για την τροφοδοσια της καρτας γραφικων.

sapphire 4870 1gb - Insomnia.gr

Gigabyte 9800GT Nvidia - Insomnia.gr

Nvidia 9800GT 512MB DDR3+ψυκτρα accelero Πάτρα - Insomnia.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.