Jump to content

laptop έως 450 ευρώ

AELK

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας

Θέλει να πάρει ένας φίλος μου laptop και θα ήθελα την βοήθεια σας, η χρήση θα αφορά μόνο ιντερνετ αλλά θέλει να είναι γρήγορος με οθόνη τουλάχιστον 15" , προτημαει απο u , multirama,getitnow ή e-shop και τιμή έως 450 έχουμε δει μαζί τα παρακάτω λαπτοπ , αν θέλετε ρίξτε μια ματιά και πείτε μου πιο θεωρείτε καλύτερο καθώς αν θέλετε να προτείνετε και κάτι άλλο από αυτά τα καταστήματα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

HP Presario CQ57-371SV | Getitnow.gr

Φορητός υπολογιστής HP Pavilion g6-1213sv (A1R00EA) | You.gr

Notebooks :: DELL NB INSPIRON N5050 PDC B960 Win.7 Hom.Pr.64bit (471304545-6-7) - MrCheap

SONY VAIO NOTEBOOK VPC-EL3S1E/B BLACK (VPC-EL3S1E/B)

Από τα 4 το Dell Inspiron N5050. Είναι το δυνατότερο από τα άλλα, με 2 έτη εγγύηση και είναι Dell!

Μιας και το λαπτόπι μου με εγκατέλειψε ακριβώς ένα μήνα μετά τη διετία, η δική μου πρόταση:

Όποιο και να πάρει φροντήστε εγκαίρως να αγοράσετε και την αντίστοιχη επέκταση εγγύησης (άρα φροντίστε πρώτα να προβλέπεται)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.