SirDiman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2012 Καλησπερα, εχω ενα toshiba sattelite l505-111 και βραζει τις ζεστες μερες ( 74 βαθμους επεξεργαστης με 34 ambient) Γιαυτο λοιπον ψαχνω κατι φθηνο και ειδα το coolermaster notepal A100 στα 25 ευρω.Fan Dimension (W / H / D) 140 x 140 x 15mmFan Speed 1400(+-15%) R.P.M.Fan Airflow 46.8 CFMFan Noise Level (dB-A) 21 dBAΔε φαίνεται άσχημο, εχει κανένας αποψη για αυτο ή για κάποιο αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Ιούλιος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Μην ψάχνεις θαύματα από τέτοιες βασούλες. Αν κάνει 5 βαθμούς διαφορά, θαύμα θα είναι. Καλύτερα απλώς καθάρισε το υπάρχων σύστημα ψύξης, μάλλον έχει μπουκώσει από την σκόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 29, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Μην ψάχνεις θαύματα από τέτοιες βασούλες. Αν κάνει 5 βαθμούς διαφορά, θαύμα θα είναι. Καλύτερα απλώς καθάρισε το υπάρχων σύστημα ψύξης, μάλλον έχει μπουκώσει από την σκόνη.Δεν συμφωνώ, εννοείται δεν κάνουν θαύματα αυτές οι βασούλες, αλλά χρειάζονται.. Δίνουν -βασικό για μένα- λίγο ύψος στο laptop το αποτρέπουν να μπουκώνει από κάτω και το βοηθάνε να αναπνέει καλύτερα από τους αεραγωγούς.[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] χρειάζεται να καθαρισμό το laptop σου αλλά και η βάση δεν θα πάει τσάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιούλιος 29, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Συμφωνώ, κ εκτός αυτού, αν η βάση είναι εύκολη στο πιάσιμο σου δίνει και τη δυνατότητα να πάρεις το λαπτοπ και στο κρεβάτι-καναπέ χωρίς να ρουφάει ότι χνούδι και τρίχα υπάρχει εκεί. Ότι κερδίζεις δεν το κερδίζεις από το ανεμιστηράκι της βάσης αλλά από το ότι λειτουργεί σωστότερα το υπάρχον σύστημα ψύξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Ιούλιος 29, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Δεν συμφωνώ, εννοείται δεν κάνουν θαύματα αυτές οι βασούλες, αλλά χρειάζονται.. Δίνουν -βασικό για μένα- λίγο ύψος στο laptop το αποτρέπουν να μπουκώνει από κάτω και το βοηθάνε να αναπνέει καλύτερα από τους αεραγωγούς.Λίγο ύψος έχει το laptop από μόνο του, παραπάνω απ'όσο χρειάζεται. Κανένα laptop δεν "χρειάζεται" τέτοια βάση, αλλιώς δεν θα ήταν αξεσουάρ, παρελκόμενο θα ήταν. Συμφωνώ όμως πως σε περίπτωση που κάθεται σε πόδια, κουβέρτες, καναπέδες, κτλ., τότε βοηθούν πραγματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 29, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Το λαπτοπ το εχω κατα 85% σε γραφείο αλλα ακομα και καινούριο ζεσταίνοταν και γνωστοι μου με βάσεις με ανεμιστήρα εχουν εμφανως χαμηλότερες θερμοκρασίες στα φορητα τους...Γιαυτο πιστευω θα κανει δουλειά. Ακόμα και εγω να το ανασηκώσω λιγο και να το φυσήξω λιγο θα πεσει και 1-2 βαθμους η θερμοκρασία και αυτό γιατι απο οτι εχω δει δεν εχει καλό σύστημα ψυξης,δεν επαρκεί. Θα προσπαθήσω με το blower μπας και κανω δουλειά αλλα δε νομίζω να καταφέρω κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιούλιος 29, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Αν (είναι απίθανο) φαίνεται κάποιο ανεμιστηράκι από κάτω στο λαπτοπ, όταν το φυσάς βάλε κάτι να μην περιστρέφεται. Αυτό ισχύει γενικά για τους ανεμιστήρες, αν τους αναγκάσεις να περιστραφούν περισσότερο από τις προδιαγραφές τους, χαλάνε τα ρουλεμάν τους και κάνουν φασαρία. Αν όχι, φύσηξε με ρέγουλα (δλδ λίγο πιο μακρυά, με offset κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Ιούλιος 29, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Stylish XILENCE Notebook cooler. For Notebooks up to 15,4''. Made by high quality material in black color with a red illuminated fan. Anti-slide surface εγω εδωσα στον κουμπαρο μου αυτη τη βαση μου φανηκε ωραια, τωρα για διαφορα μην νομιζεις οτι θα δεις τρελα νουμερα, η καλυτερη λυση ειναι underclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 30, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2012 Σωστός. Με μία σημείωση. Ανάλογα με το τι ζητάς, μπορεί να μη χρειαστείς καθόλου underclocking. Τουλάστιχον το δικό μου παλιό φορητάκι, σε αρκετές συχνότητες - βήματα, έκανα undervolting από λίγο εώς αρκετάαα. Παίξε λίγο για να βρεις πού είσαι σταθερός και θα έχεις πολύ καλό κέρδος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 6, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Θα δοκιμασω και Underclocking + undervolting.Αλλα με προγραμματα δεν εχει ξανατυχει να κανω κατι απο τα 2 και το bios δεν προσφερει τετοιες λειτουργιες, ποια θα πρεπει να δω/κατεβασω για να κανω αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Αύγουστος 12, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 [ame=http://www.amazon.co.uk/Coolermaster-Notepal-U3-Cooler-Notebook/dp/B00441LYEW/]Coolermaster Notepal U3 Cooler for Notebook - Black: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.