Jump to content

dell 2311h & ps3

seimei

Recommended Posts

Καλησπερα χτες σκεφτηκα να συνδεσω το Ps3 στην u2311 εκανα τη συνδεση μεσω ανταπτορα dvi-hdmi- και hdmi δουλευε κανονικα απλα δεν μου βγαζει καθολου ηχο εχω αυτο το headset

Sound Blaster Tactic3D Alpha

Ειμουν σιγουρος οτι με οπτικη ινα θα εχω ηχο αλλα πηγα στο πλαισιο και μου ειπε οτι δεν γινετε και πρεπει να παρω ηχεια και διαφορα...αλλα ειπα να αρχισω και εδω ενα θεμα για να ειμαι σιγουρος 100%

Ευχαριστω Κωστας

Εχουν δίκιο, στη χώρα της φαντασίας του Πλαισίου δε γίνεται, ιδιαίτερα άμα δε τους στάξεις κάνα 100ρι για να πάρεις ηχεία που να υποστηρίζουν οπτική ίνα/hdmi passthrough.

Επειδή πάλι καλά εμείς ζούμε στην πραγματικότητα θα χρειαστείς κάτι τέτοιο:

ps3 to rca

ps123rcacable-lg-7567.jpg

female rca to 3.5mm female

rcafemaleto35mmfemaleadaptor-7566.jpg

Κάνα δεκάρικο και τα 2 μαζί. Συνδέεις το κόκκινο/άσπρο καλώδιο, το κίτρινο δε σου χρειάζεται. Volume control μόνο μέσα από την κονσόλα όμως (επέλεξε όμως να σου βγάζει ήχο από το AV multi out/ ή πώς λέγεται).

Ου καλα εισαι κατι για ηχεια 500ευρω μ ελεγε μετα που εφευγε μου κανει αμα θες να σου δειξω καμια τηλεοραση να παρεις.....:wall:

βασικα εγω σκεφτομουν κανα τετοιο Konig Καλώδιο Display Port -> HDMI M/M (1.8m) - Καλώδια Monitor - plaisio.gr h auto Belkin - Καλώδιο εικόνας / ήχου - βύσμα HDMI - 1 m | Multirama

με αυτα δεν γινετε δουλεια? μπορω να αγορασω μονο απο αυτα τα 2 μαγαζια δυστηχως...

οσο για τη 2ρη φωτο δεν νομιζω να μπαινει στην οθονη το μαυρο

Δε κατάλαβες. Στην οθόνη δε μπαίνει τίποτα. Τα καλώδια που σου έδειξα μπαίνουν στο ps3, και κρατάς τη σύνδεση hdmi>dvi όπως είναι. Δηλαδή θα έχεις:

video από το ps3==>hdmi>dvi==>monitor

ήχο από το ps3==>ps3toRCA>female RCA to female 3.5mm==>ακουστικά.

Άλλο τρόπο, φτηνότερο, δύσκολα να βρεις. Τώρα που θα τα βρεις δε ξέρω. Φαντάζομαι ότι το καλώδιο το 1ο (ps3 rca) θα το βρεις στο Πλαίσιο/multriδράμα, τον αντάπτορα (2ρο καλώδιο) σε κάνα μαγαζί με ηλεκτρονικά-καλώδια.

Καμία σχέση δεν εχουν τα καλώδια που έκανες link με αυτά που σου έκανα εγώ. Θα χρειαστείς οπωσδήποτε ένα καλώδιο που βγάζει από ps3 σε 3πλο RCA (κίτρινο/κόκκινο/άσπρο), και κάποιο τρόπο να μετατρέψεις τα 2 rca του ήχου (κόκκινο/άσπρο) σε 3.5mm θυλικό για τα ακουστικά σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.