seimei Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 Καλησπερα χτες σκεφτηκα να συνδεσω το Ps3 στην u2311 εκανα τη συνδεση μεσω ανταπτορα dvi-hdmi- και hdmi δουλευε κανονικα απλα δεν μου βγαζει καθολου ηχο εχω αυτο το headset Sound Blaster Tactic3D AlphaΕιμουν σιγουρος οτι με οπτικη ινα θα εχω ηχο αλλα πηγα στο πλαισιο και μου ειπε οτι δεν γινετε και πρεπει να παρω ηχεια και διαφορα...αλλα ειπα να αρχισω και εδω ενα θεμα για να ειμαι σιγουρος 100%Ευχαριστω Κωστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Εχουν δίκιο, στη χώρα της φαντασίας του Πλαισίου δε γίνεται, ιδιαίτερα άμα δε τους στάξεις κάνα 100ρι για να πάρεις ηχεία που να υποστηρίζουν οπτική ίνα/hdmi passthrough. Επειδή πάλι καλά εμείς ζούμε στην πραγματικότητα θα χρειαστείς κάτι τέτοιο: ps3 to rca female rca to 3.5mm female Κάνα δεκάρικο και τα 2 μαζί. Συνδέεις το κόκκινο/άσπρο καλώδιο, το κίτρινο δε σου χρειάζεται. Volume control μόνο μέσα από την κονσόλα όμως (επέλεξε όμως να σου βγάζει ήχο από το AV multi out/ ή πώς λέγεται). Link to comment Share on other sites More sharing options...
seimei Ιούλιος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Ου καλα εισαι κατι για ηχεια 500ευρω μ ελεγε μετα που εφευγε μου κανει αμα θες να σου δειξω καμια τηλεοραση να παρεις..... βασικα εγω σκεφτομουν κανα τετοιο Konig Καλώδιο Display Port -> HDMI M/M (1.8m) - Καλώδια Monitor - plaisio.gr h auto Belkin - Καλώδιο εικόνας / ήχου - βύσμα HDMI - 1 m | Multirama με αυτα δεν γινετε δουλεια? μπορω να αγορασω μονο απο αυτα τα 2 μαγαζια δυστηχως... οσο για τη 2ρη φωτο δεν νομιζω να μπαινει στην οθονη το μαυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Δε κατάλαβες. Στην οθόνη δε μπαίνει τίποτα. Τα καλώδια που σου έδειξα μπαίνουν στο ps3, και κρατάς τη σύνδεση hdmi>dvi όπως είναι. Δηλαδή θα έχεις:video από το ps3==>hdmi>dvi==>monitorήχο από το ps3==>ps3toRCA>female RCA to female 3.5mm==>ακουστικά. Άλλο τρόπο, φτηνότερο, δύσκολα να βρεις. Τώρα που θα τα βρεις δε ξέρω. Φαντάζομαι ότι το καλώδιο το 1ο (ps3 rca) θα το βρεις στο Πλαίσιο/multriδράμα, τον αντάπτορα (2ρο καλώδιο) σε κάνα μαγαζί με ηλεκτρονικά-καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seimei Ιούλιος 28, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Χμμ...δεν το βρισκω(το 2ρο) σε κανενα απο τα 2 μηπως εχεις καμια εναλακτικη? πχ τα 2 λινκς μου πιο πανω αν και λιγο πιο ακριβα θα κανουν δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 29, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Καμία σχέση δεν εχουν τα καλώδια που έκανες link με αυτά που σου έκανα εγώ. Θα χρειαστείς οπωσδήποτε ένα καλώδιο που βγάζει από ps3 σε 3πλο RCA (κίτρινο/κόκκινο/άσπρο), και κάποιο τρόπο να μετατρέψεις τα 2 rca του ήχου (κόκκινο/άσπρο) σε 3.5mm θυλικό για τα ακουστικά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seimei Ιούλιος 29, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Το 1ο το βρηκα ευκολα Hama 34115 - Καλώδιο - 3 x RCA (M) - βύσμα AV (F) - 1.8 m | Multirama το 2ρο δεν το βρισκω με τιποτα ελπιζω να υπαρχει καποιο παρομοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούλιος 30, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2012 το 2ο θα πας σε κατάστημα με ηλεκτρονικά (κατουμάς-βενιέρης κλπ), λογικά θα έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.