nikitasd Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 Καλησπέρα! Ξεκίνησα να παίζω στοίχημα στην William Hill πριν λίγο καιρό καταθέτοντας χρήματα μέσω paysafe κάρτας. Έχω φτάσει σε ένα επιθυμητό πόσο και θέλω να κάνω ανάληψη. Επικοινώνησα με το κέντρο εξυπηρέτησης τους και μου είπαν ότι μπορω μόνο με τραπεζικό εμβάσμα. Έκανα ένα γρήγορο search στο google αλλα δεν κατάλαβα κ πολλα γιαυτο απευθύνομαι εδώ! Τι είναι αυτο το εμβάσμα; Κρατάει προμήθεια η τραπεζα γιαυτο; (το πόσο που θέλω να βγάλω είναι γύρω στα 100€). Τα χρήματα θα μπουν σε κάποιο λογαριασμό μου η θα πάω στην τραπεζα να τα παραλάβω; Αυτα για αρχή! ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Τι πληροφορίες θα χρειαστείτε για να μου στείλετε ένα τραπεζικό έμβασμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούλιος 28, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Απλη μεταφορα χρηματων ειναι και συνηθως ναι, κρατανε το κατιτις τους (νομιζω παει αναλογα και με το υψος του ποσου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.