Jump to content

Προβλημα με το facebook σε σελιδες ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

cyprus000

Recommended Posts

Την καλησπερα μου σε ολους και σε ολες σας αντιμετοπιζω εδω και καιρο ενα προβλημα οταν παω να πατησω στο μου αρεσει μια σελιδα στο facebook μου το εμφανιζει αυτο:

Too Many Added

Individual Facebook members can connect to a maximum of 5000 Pages. To like this page, you'll need to unlike a Page you're already connected to.

και δεν ξερω τι να κανω για να το επιλυσω καμια βοηθεια ;

Χαχ κορυφαίος. Ο max αριθμός like pages που σου δίνει το fb είναι 5000 κι εσύ έχεις τόσες ακριβώς, άρα για να like-άρεις στην παρούσα φάση μια σελίδα πρέπει να unlike-άρεις κάποια(-ες) άλλη(-ες).

Την καλησπερα μου σε ολους και σε ολες σας αντιμετοπιζω εδω και καιρο ενα προβλημα οταν παω να πατησω στο μου αρεσει μια σελιδα στο facebook μου το εμφανιζει αυτο:

Too Many Added

Individual Facebook members can connect to a maximum of 5000 Pages. To like this page, you'll need to unlike a Page you're already connected to.

κουραγιο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.