jimjim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 καλημερα σε ολους ιστορια εχει ως εξης αγορασα απο γειτονικο φορουμ μια καρτα γραφικων η παραπανω που αναφερω ο τυπος μου την εδωσε χαλασμενη την δοκιμασα σε τρια pc και την πιγα στο πλαισιο τα ιδια παντου βγαζει νο signal πρωτον δεν ξερο τι μπορω να κανω νομικα δευτερο μηπως καποιος θα μπορουσε να με βοηθηση στελνωντας μου μια αποδειξη σε φωτοτυπια σε email ωστε να μπορεσω να την γυρισω πισω η καρτα προριζοταν για δωρω σε ατομο με ειδικες αναγκες οποτε καταλαβαινεται πως αιαθανομαι και εχασα τα λεφτα και δεν μπορω να την κανω και δωρο ευχαριστω εκ των προτερων ολους
nodas21 Ιούλιος 30, 2012 #2 Ιούλιος 30, 2012 Φίλε μου συγγνώμη κιόλας, αλλά να δίνεις 480€ σε άτομο χωρίς καμιά θετική αξιολόγηση δεν είναι και η πιο σοφή κίνηση. Δυστυχώς μάλιστα το βλέπω δύσκολο να βγάζεις άκρη...Με φωτοτυπία απόδειξης από άλλη 590 δεν ξέρω κάτα πόσο θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά, αφού λογικά κάπου θα αναγράφεται και το serial number.Μακάρι να είχα κάτι πιο ενθαρυντικό να σου πω... :sorry:
Nephiλiμ Ιούλιος 30, 2012 #3 Ιούλιος 30, 2012 Sorry κατανοω το ασχημο της καταστασης αλλα αυτο που αναφερεις για χρηση αποδειξης αλλου προσωπου δεν συμφωνει με τους κανονες του φορουμ.Λυπαμαι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.