alexandrosss Ιούλιος 29, 2012 #21 Ιούλιος 29, 2012 gia passive kai palio chip δεν ειναι ψηλα αν κανεις αλαγη σιλικονης συν ενα σωστο 12αρι αθορυβο θα κερδισεις 10 -15 βαθμους δεν εγινε και κατι σιγα
kostas17peristeri Ιούλιος 29, 2012 Author #25 Ιούλιος 29, 2012 Οι drivers που μου έδωσες μου έβγαλε πως δε κάνουν για το λειτουργικό σύστημα μου
kostas17peristeri Ιούλιος 30, 2012 Author #29 Ιούλιος 30, 2012 λοιπον τελικα την καθαρισα και η θερμοκρασια επεσε κατακορυφα απο 96 που επιανε το πρωι σε πληρη χρηση τωρα κατεβηκε στους 65
banalisgeorge Ιούλιος 30, 2012 #30 Ιούλιος 30, 2012 ειχα και εγω ενα παρομιο προβλημα και ηταν οτι δεν πατουσε καλα η καρτα
kostas17peristeri Ιούλιος 30, 2012 Author #31 Ιούλιος 30, 2012 αααα θα το ξερω και αυτο αλλα σε εμενα σκεψου η παστα ειχε γινει πετρα οποτε καταλαβες:-)
Jimakos666x Ιούλιος 30, 2012 #32 Ιούλιος 30, 2012 Φίλε Κώστα καλημέρα από saudi arabia, (ενημερωτικά για να μην περιμένεις άμεσες απαντήσεις μιας και Ίντερνετ παρέχεται απο δορυφόρο-πλοίο και ως γνωστόν οι διακοπές είναι συχνό φαινόμενο) θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις downclocking ελάχιστα φυσικά για να μην έχεις και πρόβλημα επιδόσεων.Αυτό γιατί παλαιότερα θυμάμαι πως είχα ανάλογο πρόβλημα κατά το OVERCLOCKάρισμα μιας GTX 275,η οποία μετά από κάποιο σημείο στο οποίο έφταναν τα ρολόγια της, έλεγε πως το driver crashάρισε, έκανε ένα σύντομο αναβόσβησμα η οθόνη και μετά από λίγο έλεγε πως το kernel επανακτήθηκε, ή κάτι παρόμοιο.Την διαδικασία αυτή μπορείς να την ακολουθήσεις χρησιμοποιώντας το RivaTuner, σε περίπτωση που η συμβουλή του συμφορουμίτη Αλέξανδρου δεν βοηθήσει.Ελπίζω να φάνηκα χρήσιμος.:crazy_pilot:
kostas17peristeri Ιούλιος 30, 2012 Author #33 Ιούλιος 30, 2012 Αν ακολουθήσει το πρόβλημα θα το κάνω αλλα αυτο το rivatuner είναι για downclocking ?και αν ναι πως θα καταφέρω να το κάνω ; Ευχαριστω και καλα να περνάς εκει
vagsk Ιούλιος 30, 2012 #34 Ιούλιος 30, 2012 Για παθητική ψύξη η θερμοκρασία είναι μια χαρά. Χωρίς ανεμηστήρι και μετά από κάμποση ώρα λειτουργίας πόσο περίμενες να φτάσει δηλαδή; Καλοκαίρι είναι. Πάντως μη σε απασχολεί αυτό. Οι κάρτες γραφικών κατά μέσο όρο έχουν υψηλότερες θερμοκρασίες από τους επεξεργαστές.Τώρα επιπρόσθετα μπορείς να αγοράσεις ένα ανεμηστήρα και προσεκτικά να τον τοποθετήσεις πάνω στην ψύκτρα της κάρτας γραφικών. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να γίνει αυτό. Ακόμα και με ένα μικρό ανεμηστήρι 40x40 θα δεις μεγάλη διαφορά. Μπορεί και 10-15 βαθμούς κάτω.Πάστα κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να αλλάξεις, αρχικά γιατί θέλει αρκετή προσοχή και κατα δεύτερο γιατί σε παθητική ψύξη δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα. 2-3 οC δεν θα κάνουν διαφορά.
kostas17peristeri Ιούλιος 30, 2012 Author #35 Ιούλιος 30, 2012 Πάστα άλλαξα και έριξε 30 βαθμούς είχε γίνει σαν τσιμέντο έτσι όπως μου την έδωσαν και την έφτιαξαν και έχω και το ανεμηστηρα 80 Άρη πάνω αλλα τρ είναι οκ η θερμοκρασία να φανταστείς πριν και με ανεμιστηρα πάνω έπιανε 96 βαθμούς με stress test και με το ίδιο τεστ μετα την πάστα 67 βαθμούς
vagsk Ιούλιος 30, 2012 #36 Ιούλιος 30, 2012 Όλες οι σοβαρές εταιρείες χρησιμοποιούν πάστα με βάση το ασήμι πλέον. Αν είχε γίνει πέτρα όπως λες τότε μάλλον ήταν πάστα σιλικόνης. Κακής ποιότητας πάστες σιλικόνης μετά απο 1-2 χρόνια αντί να βοηθούν θερμικά την κάρτα γίνονται σαν πέτρα όπως είπες και εσύ και δρουν ως μονωτικό για την θερμότητα της κάρτας.Τέσπα αφού ειναι όλα καλά τώρα ... :baby:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.