Passenger57 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 Καλησπέρα.Δοκίμασα να συνενώσω 2 παρτίσιον από έναν μεγάλο δίσκο που έχω με το Partition Manager...το πρόγραμμα δέχτηκε το αίτημα μου και μου είπε πως πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να κάνει apply την απαίτησή μου.¨Οταν κάνω επανεκκίνηση πρίν μπεί στα windows μου εμφανίζει την ένδειξη πως πρέπει να βάλω την αντίστοιχη δισκέτα του προγράμματος αλλά εγώ δεν έχω drive για δισκέτα.Δοκίμασα να φτιάξω το dvd αλλά επιμένει για την δισκέτα.Ερώτηση: Πως μπορώ να ξεφορτωθώ την απαίτηση να βάλω δισκέτα για να συνενωσει τα παρτίσιον και να ξεχάσουμε το θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Ποιά έκδοση του PartitionManager έχεις?Αν είναι αρκετά παλιά δεν αποκλείεται να ζητά δισκέτα για να bootarei από αυτήν και να τελειώσει την διαδικασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούλιος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Την έκδοση 10... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Την συνένωση μπορείς να την κάνεις και με το partition magic αλλά και μέσα από τα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιούλιος 28, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Αλλά παίζει αν ειναι πολύ fragmented ο δίσκος να χάσεις πράγματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούλιος 29, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Δεν θέλω να κάνω συνένωση πλέον ...μπορεί κάποιος να μου πεί πως πρέπει να διορθώσω το boot των windows7 ωστε να μην μου βγάζει επιλογή για δισκέτα του Paragon στην αρχή του βοοτ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 30, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2012 How to Manually Repair Windows 7 Boot Loader Problems - How-To Geek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.