Jump to content

6800 και e-shop

Prescott

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Tsunami

Sorry παίδες αλλά θα πώ κάτι οφ τόπικ.Μήπως ξέρει κανείς κανένα σκριπτ για την τι 4200???

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Τι εννοεις? Απο αποψη HW η 4200 δεν εχει κατι να ξεκλειδωσεις-αν εννοεις αυτο.

Αρχική απάντηση από Tsunami

Ήλπιζα μήπως είχε κοινό πυρήνα με την 4600 και ξεκλείδωνες κανένα pipeline...or sth like that...

Ακριβως τον ιδιο πυρηνα εχει, γι'αυτο εχουν και ελαχιστη διαφορα στις επιδοσεις.

Αρχική απάντηση από Aias [22-08-2004 08:31]

P4 sta 2.6c.Στα 800χ600 full detail με anti x2 για να πηγαινει καλα.Επειδη πριν ειχα την 9800pro και στα 800χ600 med detail και χωρις anti σερνοταν(με τα δικα μου δεδομενα),θεωρω αυτο που βλεπω τρελλη διαφορα.

Mάλλον υπερβάλεις λίγο, διότι το έχω βάλει και εγώ στα 800*600 με FULL details & effects, με antializing 2X και anisotropic 4X (το χρειάζεται!), και είναι άκρως playable, με αρκετά ομαλή κίνηση (όχι και τέλεια βέβαια - αλλά πολύ ικανοποιητικά, ούτε κουράζει, ούτε ενοχλεί ) και σε πληροφορώ ότι και τα δικά μου δεδομένα είναι αυστηρά!

Αυτά όπως ακριβώς είναι το σύστημα μου στην sig..

Mε τις κάρτες που έχετε τώρα, λογικά θα παίζει πολύ ικανοποιητικά με όλα full, και μια ανάλυση πάνω! :T:

super!!! φοβερά scores... μόνο με τα κυάλια η 9800 pro μου... (έστω και σαν ΧΤ.. ) - βέβαια για 190 ευρώ που μου κόστισε μια χαρά τα πάει στα games, αλλά σίγουρα η τελευταία γενιά καρτών έχει αρκετή διαφορά - και βλέπω την nvidia πολύ δυνατή!

Καλα ρε παιδια τα σκορ, αλλα 500 -600 ευρο ειναι πολλα και μην ξεχνατε οτι σε 6-8 μηνες βγαινουν η καρτες με directx 10 οποτε για μενα μια 9800 προ η fx5900 ειναι αυτη την στιγμη η καλυτερη αγορα με 200 .Βεβαια η λογικη η δικη μου ειναι οτι περνω μια καλη καρτα απο την αρχη μεχρι να βγει το επομενο directX.Δυστηχος για εμας δεν προλαβαινουν να δουλεψουν το καινουργιο direct και ερχεται το επομενο.Κοιταξτε λιγο ποσα παιχνιδια καινουργια βασιζονται στο directx 8.1 και θα καταλαβετε.

σχετικά είναι όλα.... ακριβή? πχ αν κρατούσα το προηγούμενο σύστημα με το KT600 και τον mobile στα 2500Mhz, και δεν έκανα ριζική αναβάθμιση, άλλαζα απλως την κάρτα γραφικών με την 6800... δεν θα έπαιζε καλύτερα τα games, από ότι παίζουν τώρα με το σύστημά μου? Σαφώς ναι!

Απλά ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά, και εγώ δεν υπερ του να δώσω 500 ευρώ, μόνο για την κάρτα - κοιτάζω και το "value for money", και το υπόλοιπο hardware ώστε να υπάρχει μια "ισορροπία", αλλά όπως και να το κάνεις, με απόλυτα κριτήρια, αυτές οι κάρτες έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση!

Από την άλλη βέβαια είναι υπερβολή να φτάσουμε και στο σημείο να λέμε ότι μια fx5900 ή μία 9800pro είναι ξεπερασμένες! και εγώ τις θεωρώ σαν καλύτερη αγορά ως value for money... αυτό όμως δεν αναιρεί την "ανωτερότητα" των 6800, Χ800...

Αρχική απάντηση από kbilly13 [Χθες, στις 23:59]

σχετικά είναι όλα.... ακριβή? πχ αν κρατούσα το προηγούμενο σύστημα με το KT600 και τον mobile στα 2500Mhz, και δεν έκανα ριζική αναβάθμιση, άλλαζα απλως την κάρτα γραφικών με την 6800... δεν θα έπαιζε καλύτερα τα games, από ότι παίζουν τώρα με το σύστημά μου? Σαφώς ναι!

Απλά ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά, και εγώ δεν υπερ του να δώσω 500 ευρώ, μόνο για την κάρτα - κοιτάζω και το "value for money", και το υπόλοιπο hardware ώστε να υπάρχει μια "ισορροπία", αλλά όπως και να το κάνεις, με απόλυτα κριτήρια, αυτές οι κάρτες έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση!

Από την άλλη βέβαια είναι υπερβολή να φτάσουμε και στο σημείο να λέμε ότι μια fx5900 ή μία 9800pro είναι ξεπερασμένες! και εγώ τις θεωρώ σαν καλύτερη αγορά ως value for money... αυτό όμως δεν αναιρεί την "ανωτερότητα" των 6800, Χ800...

Μα αυτο λεω και εγω, οτι μια 9800προ κανει μια χαρα την δουλεια της.

DirextX 10 θα εχουμε σε 1.5-2 χρονια μαλλον (μαζι με τα longhorn), Οσο για το αν κανει μια χαρα την δουλεια της η 9800pro αυτο το κρινει ο καθενας με τα δικα του κριτηρια, αλλoς παιζει στα 1024 με medium detail, αλλος παιζει στα 1600 με full detail.

Μη μου πεις οτι η 9800 προ παιζει σε 1024χ768 σε medium detail γιατι θα φαω τα μουστακια μου.Μην τρελαθουμε τωρα επειδη σε ενα παιχνιδι(Doom3) δεν εχει 60 καρε και κατι τρεχει στα γυφτηκα.Βεβαια αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα καλα κανεις και τα σκας ετσι επειδη γουσταρεις οχι οτι σου χρειαζεται απαραιτητα.Στο θεμα του directx κοιτα λιγο πισω στο χρονο και υπολογισε τα.Το directx10 θα ειναι πιθανοτατα ετοιμο μεσα 2005.

Περιμενεις η microsoft να κανει δηλωση τωρα για το ποτε θα ειναι ετοιμο.Κατσε να πουλησουν μερικες καρτες η ATI και nVIDIA και μετα απο ενα 6μηνο τα ξαναλεμε.

Σε ενα παιχνιδι? Για να δουμε μερικα που δεν παει με 60FPS-> Hitman 3, Thief 3, Deus Ex 2, Splinter Cell Pandora Tomorrow, FarCry.

Δεν λεω οτι δεν ειναι playable αλλα δεν ειναι τελεια.

Για το DirectX10 μην κοιτας το παρελθον, και να βγει μεσα στο 2005 λιγη ουσια εχει αφου θα αλλαξουμε καρτες παλι τοτε.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 10:38]

Σε ενα παιχνιδι? Για να δουμε μερικα που δεν παει με 60FPS-> Hitman 3, Thief 3, Deus Ex 2, Splinter Cell Pandora Tomorrow, FarCry.

Δεν λεω οτι δεν ειναι playable αλλα δεν ειναι τελεια.

Για το DirectX10 μην κοιτας το παρελθον, και να βγει μεσα στο 2005 λιγη ουσια εχει αφου θα αλλαξουμε καρτες παλι τοτε.

1) Ενοεις με 4ΑΑ+16AF γιατι default 1024χ768 με maximum details νομιζω τα ξεπερναει.

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/graphics-cards-2004_17.html

2)Eιπαμε αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα με γεια σου και χαρα σου να δινεις 500 καθε 6μηνες.

Αρχική απάντηση από Bill17

1) Ενοεις με 4ΑΑ+16AF γιατι default 1024χ768 με maximum details νομιζω τα ξεπερναει.

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/graphics-cards-2004_17.html...........

Εχεις παιξει το game?(εγω το εχω τερματισει και πιστευω ξερω τι λεω) Γιατι τα results που δειχνει εκει δεν αντικατοπτριζουν ολο τα παιχνιδι, κοιτα και τα αλλα Games που λεω-παντα μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.

Αρχική απάντηση από Bill17

........

2)Eιπαμε αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα με γεια σου και χαρα σου να δινεις 500 καθε 6μηνες.

Μιλαμε για αλλαγη καθε 1 χρονο , και για 300 ουσιαστικα που δεν πιστευω οτι ειναι απαγορευτικο για τους περισσοτερους. Ειναι θεμα επιλογων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.