unstoppable Αύγουστος 16, 2004 #81 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Μια χαρα φαινονται τα scores Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 16, 2004 Author #82 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:40] Μια χαρα φαινονται τα scores Οντως!! . Που να πιανει και το script του riva tuner οταν βγει με το καλο....θα ειναι η αριστη αγορα σιγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos6 Αύγουστος 16, 2004 #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Ξερετε ποτε περιπου βγαινει το script?:devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 16, 2004 #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 άτι σχετικό με το τίτλο του θέματος. Το ε-shop είναι απλά κορυφαίο κατάστημα. ΄Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση ούτε δουλέυω για αυτό το κατάστημα. Απλά μου αρέσουν τα καταστήματα που σέβονται τα χρήματα μας κ ταυτόχρονα να τιμωρούνται αυτοί που μας κοροιδεύουν. Τα ψώνια γίνονται παιχνίδι+χωρίς κόπο. Κ αν υπάρχει πρόβλημα στο λύνουν αμέσως. Κ το άλλο, σου απαντάνε στα μαίλ!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos6 Αύγουστος 16, 2004 #85 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από anhelito [Σήμερα, στις 17:10] άτι σχετικό με το τίτλο του θέματος. Το ε-shop είναι απλά κορυφαίο κατάστημα. ΄Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση ούτε δουλέυω για αυτό το κατάστημα. Απλά μου αρέσουν τα καταστήματα που σέβονται τα χρήματα μας κ ταυτόχρονα να τιμωρούνται αυτοί που μας κοροιδεύουν. Τα ψώνια γίνονται παιχνίδι+χωρίς κόπο. Κ αν υπάρχει πρόβλημα στο λύνουν αμέσως. Κ το άλλο, σου απαντάνε στα μαίλ!!!!!!!!!!!!!!!! Εχεις απολυτο δικιο! Οριστε και ενα bench πιο αναλυτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 16, 2004 #86 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 To πρώτο game πολύ χαμηλά είναι τα άλλα όμως............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos6 Αύγουστος 16, 2004 #87 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod To πρώτο game πολύ χαμηλά είναι τα άλλα όμως............... To πρωτο πρεπει να ειναι πολυ χαμηλα λογω cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskrhth Αύγουστος 20, 2004 #88 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 ρε παιδια για το script που ειπατε ειναι για να γινουν τα pipes απο 12>16?θα ειναι ομως συγουρο η θα εχει λετε artifacts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 20, 2004 Author #89 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 μαλλον θα εχει αρτιφακτς... σε ορισμενες καρτες βεβαια που δεν θα εχουν τα pipelines κατεστραμενα θα ειναι ΟΚ βεβαια η περιπτωση αυτη δεν θα ειναι τοσο ευκολη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Αύγουστος 21, 2004 #90 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Την καρτουλα την πηρα και εγω χθες (msi) και σε σουπερ τιμη(δεν την λεω μην παθετε εγκεφαλικο...).Με τον ρυθμιστη στροφων στο ελαχιστο,εχω 900Mhz μνημες/350 core.To 3dmark ακομα δεν το ετρεξα,αλλα το doom3 με antialising παει πολυ καλα(σε 800χ600 βεβαια).Με το mod που λετε υπαρχει κανενα link ή να μας πει πως γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Αύγουστος 21, 2004 #91 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Οκ ειδα στο GURU3D οτι ακομα δεν εχει γινει.Σε αναμονη λοιπον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 21, 2004 #92 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Αρχική απάντηση από anhelito Κ το άλλο, σου απαντάνε στα μαίλ!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι σιγα!.. Δυο e-mails εχω στειλει και δεν πηρα απαντηση σε κανενα. Σε καποια προιοντα ομως εχει καλες τιμες οντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 21, 2004 #93 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Χαχα!Το E-Shop δε φημίζεται για την εξυπηρέτησή του μέσω e-mail, αυτό είναι αλήθεια!Αν χρειάζεστε κάτι καλύτερα να παίρνετε τηλέφωνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 21, 2004 #94 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 μου αρεσει πολυ σα καταστημα αλλα με ειχε τσαντισει πολυ που δεν απαντησαν σε κανενα. πρεπει να το διορθωσουν αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Αύγουστος 21, 2004 #95 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Aias Την καρτουλα την πηρα και εγω χθες (msi) και σε σουπερ τιμη(δεν την λεω μην παθετε εγκεφαλικο...).Με τον ρυθμιστη στροφων στο ελαχιστο,εχω 900Mhz μνημες/350 core.To 3dmark ακομα δεν το ετρεξα,αλλα το doom3 με antialising παει πολυ καλα(σε 800χ600 βεβαια).Με το mod που λετε υπαρχει κανενα link ή να μας πει πως γινεται? Aias τι υπολογιστη έχεις, γιατι μου φαινεται καπως χαμηλο το 800χ600 εστω και με αα. Εγω με τον 3200χπ ηλπιζα να το τρεχω στα 1024 με αυτη την καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Αύγουστος 22, 2004 #96 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 P4 sta 2.6c.Στα 800χ600 full detail με anti x2 για να πηγαινει καλα.Επειδη πριν ειχα την 9800pro και στα 800χ600 med detail και χωρις anti σερνοταν(με τα δικα μου δεδομενα),θεωρω αυτο που βλεπω τρελλη διαφορα.Η αληθεια ειναι οτι δεν εβαλα 1024χ768 να το παιξω,επειδη πλακωθηκα μολις το εβαλα στο παιχνιδι και οχι στο να τεσταρω αναλυσης(ειμαι και λιγο βαρεμαρας και βαριεμαι να κανω restart αλλαζοντας αναλυσεις ). Επισης αυριο παιρνω και αλλα 512 μνημης για να εχω 1 gb ωστε να παιζει το παιχνιδι σωστα και να μην κανει κοψηματα(σε λιγο θα πουλησω το αμαξι για να κανω αναβαθμιση ). Επειδη μου εβαλες ιδεες(λεμε τωρα...) το εβαλα σε 1024χ768 με χ4 anti και παει παλι τελεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 22, 2004 #97 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 και κατι σχετικο με την καρτα αλλα ασχετο με το θεμα....ολοι εσεις που εχετε την καρτα...πως παει απο φασαρια?...ελπιζω να μην κανει σαν τραινο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 22, 2004 #98 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Aias P4 sta 2.6c.Στα 800χ600 full detail με anti x2 για να πηγαινει καλα...........το εβαλα σε 1024χ768 με χ4 anti και παει παλι τελεια. αναμενόμενο... από τεστ που έκανα, με 1ghz κάτω τη cpu (3.8-->2.8) έχασα περίπου ΜΟΝΟ 3fps. oπότε στα 1024 θα πρέπει να είσαι παραπάνω από ΟΚ. η gpu είναι που μετράει πιο πολύ στο Doom3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Αύγουστος 23, 2004 #99 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Η καρτα(msi που εγω εχω) εχει ρυθμιστη στροφων και μπορεις να ελατωσεις αισθητα τον θορυβο.Ακομα και στο ελαχιστο η καρτα τραβαει πολυ καλο o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos6 Αύγουστος 23, 2004 #100 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Eγω που δουλευω με τις στροφες στο τερμα εχω ανεβασει 100 mhz core και 246 mhz τις μνημες.Μπορω να πω οτι δεν ειναι και silent αλλα για μενα υποφερεται :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.