Jump to content

6800 και e-shop

Prescott

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:40]

Μια χαρα φαινονται τα scores

Οντως!! . Που να πιανει και το script του riva tuner οταν βγει με το καλο....θα ειναι η αριστη αγορα σιγουρα...

άτι σχετικό με το τίτλο του θέματος. Το ε-shop είναι απλά κορυφαίο κατάστημα. ΄Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση ούτε δουλέυω για αυτό το κατάστημα. Απλά μου αρέσουν τα καταστήματα που σέβονται τα χρήματα μας κ ταυτόχρονα να τιμωρούνται αυτοί που μας κοροιδεύουν. Τα ψώνια γίνονται παιχνίδι+χωρίς κόπο. Κ αν υπάρχει πρόβλημα στο λύνουν αμέσως. Κ το άλλο, σου απαντάνε στα μαίλ!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από anhelito [Σήμερα, στις 17:10]

άτι σχετικό με το τίτλο του θέματος. Το ε-shop είναι απλά κορυφαίο κατάστημα. ΄Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση ούτε δουλέυω για αυτό το κατάστημα. Απλά μου αρέσουν τα καταστήματα που σέβονται τα χρήματα μας κ ταυτόχρονα να τιμωρούνται αυτοί που μας κοροιδεύουν. Τα ψώνια γίνονται παιχνίδι+χωρίς κόπο. Κ αν υπάρχει πρόβλημα στο λύνουν αμέσως. Κ το άλλο, σου απαντάνε στα μαίλ!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχεις απολυτο δικιο!;)

Οριστε και ενα bench πιο αναλυτικα :D

post-1031-1416071155,9945_thumb.jpg

μαλλον θα εχει αρτιφακτς... σε ορισμενες καρτες βεβαια που δεν θα εχουν τα pipelines κατεστραμενα θα ειναι ΟΚ βεβαια η περιπτωση αυτη δεν θα ειναι τοσο ευκολη...

Την καρτουλα την πηρα και εγω χθες (msi) και σε σουπερ τιμη(δεν την λεω μην παθετε εγκεφαλικο...).Με τον ρυθμιστη στροφων στο ελαχιστο,εχω 900Mhz μνημες/350 core.To 3dmark ακομα δεν το ετρεξα,αλλα το doom3 με antialising παει πολυ καλα(σε 800χ600 βεβαια).Με το mod που λετε υπαρχει κανενα link ή να μας πει πως γινεται?

Αρχική απάντηση από anhelito

Κ το άλλο, σου απαντάνε στα μαίλ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι σιγα!.. Δυο e-mails εχω στειλει και δεν πηρα απαντηση σε κανενα. Σε καποια προιοντα ομως εχει καλες τιμες οντως

Αρχική απάντηση από Aias

Την καρτουλα την πηρα και εγω χθες (msi) και σε σουπερ τιμη(δεν την λεω μην παθετε εγκεφαλικο...).Με τον ρυθμιστη στροφων στο ελαχιστο,εχω 900Mhz μνημες/350 core.To 3dmark ακομα δεν το ετρεξα,αλλα το doom3 με antialising παει πολυ καλα(σε 800χ600 βεβαια).Με το mod που λετε υπαρχει κανενα link ή να μας πει πως γινεται?

Aias τι υπολογιστη έχεις, γιατι μου φαινεται καπως χαμηλο το 800χ600 εστω και με αα. Εγω με τον 3200χπ ηλπιζα να το τρεχω στα 1024 με αυτη την καρτα.

P4 sta 2.6c.Στα 800χ600 full detail με anti x2 για να πηγαινει καλα.Επειδη πριν ειχα την 9800pro και στα 800χ600 med detail και χωρις anti σερνοταν(με τα δικα μου δεδομενα),θεωρω αυτο που βλεπω τρελλη διαφορα.Η αληθεια ειναι οτι δεν εβαλα 1024χ768 να το παιξω,επειδη πλακωθηκα μολις το εβαλα στο παιχνιδι και οχι στο να τεσταρω αναλυσης(ειμαι και λιγο βαρεμαρας και βαριεμαι να κανω restart αλλαζοντας αναλυσεις :o ).

Επισης αυριο παιρνω και αλλα 512 μνημης για να εχω 1 gb ωστε να παιζει το παιχνιδι σωστα και να μην κανει κοψηματα(σε λιγο θα πουλησω το αμαξι για να κανω αναβαθμιση :hehe: ).

Επειδη μου εβαλες ιδεες(λεμε τωρα...) το εβαλα σε 1024χ768 με χ4 anti και παει παλι τελεια.

Αρχική απάντηση από Aias

P4 sta 2.6c.Στα 800χ600 full detail με anti x2 για να πηγαινει καλα.

.....

.....

το εβαλα σε 1024χ768 με χ4 anti και παει παλι τελεια.

αναμενόμενο... από τεστ που έκανα, με 1ghz κάτω τη cpu (3.8-->2.8) έχασα περίπου ΜΟΝΟ 3fps. oπότε στα 1024 θα πρέπει να είσαι παραπάνω από ΟΚ. η gpu είναι που μετράει πιο πολύ στο Doom3...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.