Jump to content

6800 και e-shop

Prescott

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Μολις την παρελαβα!Οι εντυπωσεις μου προς το παρον ειναι μονο θετικες:D.8100 3d mark στα default.Εξαιτιας του μ@μ@κ@ υπολογιστη μου.Βεβαια χρειαζεται και φορματ για να "κατσουν καλα" οι drivers. :cool:

Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 15:26]

Καλοριζικη!

χεχε εγω σου τα ειπα απο κοντα!! Η καρτα παιδια αξιζει πραγματικα τα λεφτα της (αν παιζει και τιποτα με τα αλλα 4 pipelines τοτε ειναι χρυση αγορα). Αυτο που με προβληματισε ειναι οτι η MSI υποστηριζει πως βγαζει 12000 3dmark03 οπως ειδα οτι ελεγε πισω απο το κουτι . me default κιολας λεει. Τωρα μη με ρωτισετε με τι συστημα γιατι δεν εγραφε. Για αλλα μια φορα καλοροριζικη!!:jump:

Υ.Γ. Το απογευμα κερνας καφε Στεφανε !! :cool: :cool: :hehe:

Ετσι ελεγε!!! Και υποτιθετε οτι με το προγραμμα το οποιο δινει για να κανεις oc και το οποιο κανει λεει μεχρι και 10% oc επιανε και 13000 .Anyway θα σας τα πει ο ιδιος !!!

Τι τσιπάκια είναι οι μνήμες και ανεβαίνουν τόσο??? Καμιά φώτο? Καλορίζικη και καλόπαιχτη! :D

Εγω πιστευω οτι αξιζει η αναμονη για 6800 gt 256 και στα περισσοτερα reviews βλεπω οτι με ελαχιστο overclocking φτανει την ultra και η διαφορα της με την ultra σε τιμη ειναι 200euro!!! και μην ξεχναμε οτι εχει αλλα 4 pipelines!!!

Αρχική απάντηση από vdeseris

Τι τσιπάκια είναι οι μνήμες και ανεβαίνουν τόσο??? Καμιά φώτο? Καλορίζικη και καλόπαιχτη! :D

Ευχαριστω!Για τις μνημες ειναι λιγακι δισκολο να σου πω γιατι τις καλυπτει η ψυκτρα.Τωρα για pics θα προσπαθησω να δανειστω μια ψηφιακη αλλα απο δευτερα.

Παιδια εγω πηρα χθες την καρτα απο e-shop αλλα τα αποτελεσματα απο το πρωτο δευτερολεπτο ηταν τα εξης:

Εχει κανεις καμια ιδεα η κατευθειαν RMA?

post-1352-1416071151,6904_thumb.jpg

Βγαλτη->φυσα τη -> Βαλτη. Αν και δεν υπαρχει περιπτωση ... η καρτα ειναι "γεια σου" .Στειλε την για RMA

Καλός ήρθες στο Forum stakid :flower:

γύρισε την κατευθείαν και απαίτησε άμεση αλλαγή της με άλλη κάρτα ή άλλο προιόν αφού οι 15 μέρες από την αγορά της δεν έχουν περάσει οπότε δεν υποχρεούσαι να περιμένεις κανένα RMA.

Ευχαριστω.. Λοιπον Δευτερα παει για αλλαγη και ελπιζω η επομενη να ειναι καλη γιατι απ΄οτι βλεπω την εκανε την μ@λακια της η MSI. Αντε και την αλλη εβδομαδα bench..:cool:

Αρχική απάντηση από stakid

Ευχαριστω.. Λοιπον Δευτερα παει για αλλαγη και ελπιζω η επομενη να ειναι καλη γιατι απ΄οτι βλεπω την εκανε την μ@λακια της η MSI. Αντε και την αλλη εβδομαδα bench..:cool:

Αντε καλη τυχη!Παλι για την ιδια δε θα πας?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.