gdp77 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2012 Πειραματιζόμουν με μια live διανομή και τυχαία επισκέφτηκα το youtube οπότε και διαπίστωσα ότι έπαιζαν το video χωρίς flash. Δεν είχα χρόνο να δοκιμάσω πολλά. Παίζει πλέον το yutube μόνο με html5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 αν ήσουν με google Chrome έχει ενσωματωμένο τον flash δεν χρειάζεται να το περάσεις ξεχωριστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Ιούλιος 27, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Παίζει πλέον το yutube μόνο με html5?Aπό το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί.:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Υπάρχει υποστήριξη html5 κάποιο καιρό τώρα, το προτιμώ πλέον γιατί τρώει και λιγότερη μπαταρία στο tablet από το flash.YouTube - Broadcast Yourself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιούλιος 28, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Δεν υπαρχει πληρης υποστηριξη.Οποιο video εχει διαφημισεις παιζει με flash μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 28, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 αν ήσουν με google Chrome έχει ενσωματωμένο τον flash δεν χρειάζεται να το περάσεις ξεχωριστά.Όχι ήμουν με firefox και μου έβγαζε τα μενού του html5 αν έκανα δεξί κλικ στο video. Με ειδοποιούσε να κάνω install "additional plugins" κτλ. Στα υπόλοιπα site δεν έπαιζαν οι διαφημίσεις, άρα απουσίασε σίγουρα το flash. Μου έκανε εντύπωση που 3-4 παλιά video που είχα το χρόνο να παίξω, όλα έπαιξαν με html5. Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να το ψάξω περαιτέρω... Δηλαδή κάθε video που δεν περιλαμβάνει διαφημίσεις, παίζει με html5? Περιμένω πότε θα έρθει αυτή η "άγια" μέρα που δε θα χρειαστεί να εγκαταστήσω ξανά το σαθρό και αιωνίως προβληματικό flash. (ειδικά στο linux, μιλάμε για τεράστιο καρκίνωμα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 28, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Δεν υπαρχει πληρης υποστηριξη.Οποιο video εχει διαφημισεις παιζει με flash μονο. Μα θελουμε να βλεπουμε τις διαφημισεις αλλα το βιντεο! Και εγω χρησιμοποιω στο netbook html5.Τραβαει λιγοτερη μπαταρια και δεν κολαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.